Itse asiassa Plack Pearl näyttää toisaalta kaksipyöräiseltä junalta tulipesineen ja höyrykammioineen, höyrypilleineen ja kelloineen. Höyrymoottoripyörähän ei ole mikään hätäisen miehen tai naisen matkantekoväline siinäkään mielessä, että sen höyrypannu pitää panna lämpiämään hyvissa ajoin ennen matkaan lähtöä. Höyryä pitää kehittää ikäänkuin valmiiksi, että sitä on mistä ammentaa.

Kustomoituihin moottoripyöriin erikoistunut Rene van Tuil on Revatu Customsin omistaja, mutta pyörän suunnittelija on Colby Higgins, joka nimesi vuonna 2011 tehdyn näkemyksensä Train Wreck Bikeksi. Higgins on teollinen muotoilija.

Tässä Musta Helmi on vielä työn alla.

Vaikuttaa siltä, että tavoittena oli tehdä ikäänkuin merirosvokapteeni (Pirates of the Caribbean I-IV) Jack Sparrowin laivan Black Pearlin näköinen höyryjuna.

Kello, höyrypilli ja vedon pyörään hoitava kiertokanki sekä punaisena hehkuva tulipesä eivät ainakaan heikennä vaikutelmaa. Villiä kyllä, pyörällä voi myös ajaa sen painosta huolimatta. Huippunopeus on rauhaisat kahdeksan kilometriä tunnissa. Se taitaa kuitenkin riittää hitaan jalankulkijan ohittamiseen ainakin, jos on riittävän pitkälti tilaa ohitukseen. 

Tulipesän luukku.

Pakin puuttuminen saattaa harmittaa kuljettajaa joissakin tilanteissa. Katso video tämän linkin takaa. Revatu Customsin sivuilla niitä on enemmänkin, sinne pääset tästä. Asiasta kertoi ensin Gizmag.

Black Pearl.

Black Pearl.

Veto moottorista on järjestetty samalla tavalla kuin höyryjunassa.

Steampunkia?

Eksoottinen mittaristo.

Black Pearl, huomaa työkalu.

Black Pearl.

Moottoripyörämäinen etuteleskooppi.

Kello ja höyrypilli ne olla pitää.

Mikä oli todistettava.

Black Pearl toiselta kyljeltä.

Istuin on ainakin riittävän pelkistetty.