Pyörän vuosimalli on 2002 ja se jäädyteetiin jään sisään näytille Ice Hotel Swedeniin. Samalla hotelli juhlisti sitä, että oli ostanut 15 pyörän Victory-osaston vuokrattavaksi hotellin vieraille.

Neljän vuoden näytteilläolon jälkeen hotellin omistajat päättivät, että on aika antaa pyörän sulaa ja nostivat sen ulos valumaan.

Stonetown Customin tiimi Ruotsissa otti pyörän haltuunsa ja herätti sen henkiin sekä teki oheisen videon siitä. Pyörä käynnistyi yllättävää kyllä ilman isompaa hässäkkää, vaikka se oli viettänyt neljä vuotta jään sisällä.

Victoryn EMEA-markkinoista vastaava markkinointijohtaja Niklas Frisk kertoi, että ennen päätymistään jään sisään, kyseinen pyörä oli ollut testipyöränä Polariksen T&K-keskuksessa USA:ssa, ja sillä oli "ajettu" siellä penkissä yli 300 000 kilometriä.

Sen jälkeen pyörä tuli Ruotsiin eurooppalaisten mekaanikkojen huolto- ja korjauskoulutusvälineeksi. Frisk uskoo, että moottori on todennäköisesti purettu ja koottu satoja kertoja.

Stonehousen mekaanikot ja omistaja Andreas Sedin olivat ihmeissään, ettei pyörän tulppia tai elektroniikkaa tarvinnut vaihtaa, akkua lukuunottamatta. Pyörällä on jopa ajettu jo Stonehousen pihassa, mutta sitä ei voi enää rekisteröidä tiekäyttöön, joten sen tulevaisuus on epävarma, kerrotaan Polariksen tiedotteessa.