Poliisin kertoman mukaan motoristin edellä ajoi hänen ystävänsä henkilöautolla. Tämä oli lähtenyt lähtenyt ohittamaan vasemmanpuoleista ajokaistaa käyttäen edellään hitaammin kulkenutta Nissan Micraa. Kun motoristi oli lähtenyt ohittamaan samaa Micraa se oli siirtynyt niin ikään vasemmalle kaistalle motoristin eteen.

Syntyneessä tilanteessa moottoripyöräilijä joutui jarruttamaan väistääkeseen ja menetti pyöränsä hallinnan. Moottoripyörä ajautui tämän jälkeen ajokaistojen oikealle ja kuljettaja vasemmalle puolelle.

Moottoripyöräilijä ei loukkaantunut vakavasti eikä luisuun lähtenyt pyörä aiheuttanut lisävahinkoja. Motoristin osalta alkoholilla ei ollut osaa asiassa.

Eteen kiilannut Nissan Micra oli väriltään tummansinininen tai -vihreä. Sen kuljettaja jatkoi matkaansa. Poliisi kaipaa lisätietoja, muun muassa Nissan Micran rekisteritunnusta. Tiedot voi ilmoittaa päivisin numeroon 0295 413 923.

Onnettomuus sattui parisataa metriä Mäntsälän pohjoisesta liittymästä Lahteen päin. Asiasta kertoi ensin Etelä-Suomen Sanomat.