Ympäristöviranomaisten dokumenteista ei selviä kovin dramaattisia yksityiskohtia. Ainoastaan se, että Springfield-mallissa käytetään samaa 1811 cm3 Thunder Stroke 111 -moottoria kuin Chieftainissa, Roadmasterissa ja Dark Horsessakin. On mahdollista, että Springfield on yksi-istuiminen malli kuten Dark Horsekin, sillä Springfield-mallinimi oli Indianilla tuotannossa viimeksi 2000-luvun ensi vuosikymmenen keskivaiheilla, ja silloin se oli yhdenistuttava malli.

Tähän mennessä valmistaja on julkistanut erilaisia maisemakuvia Twitter-, Instagram- ja Facebook-sivuillaan ja kertonut vain, että "tulossa maaliskuun 3., 2016". Osassa kuvia on teksti "Avoin tie ansaitsee pyörän, joka kunnioittaa sitä".

Mallinimi puolestaan tulee siitä, että Indianin ensimmäinen tehdas sijaitsi Springfieldissä Massachusettsissa. Siellä valmistettiin moottoripyöriä aina vuodesta 1901 vuoteen 1953.

Oletettavaa on, että uusi malli kuuluu touring-pyörien raskaaseen sarjaan kuten Chieftain ja Roadmasterkin, mutta ensi viikon loppupuolella olemme jo viisaampia.

Aiheesta aiemmin sivuillamme: Indianilta tulossa Springfield-malli, paljastui tuotemerkkiä rekisteröitäessä