Maanantaina vähän ennen kello 16:tta poliisi havaitsi kilpaa ajavan auton ja moottoripyörän Porissa. Poliisipartiota tulivat vastaan Haapasaarentiellä auto ja moottoripyörä, joka ajoi yhdellä pyörällä keula pystyssä ja sille mitattiin nopeudeksi 61 km/h 40 km/h rajoitusalueella.

Liikastentien risteyksen jälkeen moottoripyörä ohitti auton ja kiihdytti huomattavasti nopeuttaan ja nosti keulan taas ilmaan. Auto lähti ajamaan pyörän kanssa kilpaa aivan sen lähietäisyydellä. Partio totesi moottoripyörän ja auton nopeudeksi pahimmillaan 100 km/h 40km/h rajoitusalueella. Moottoripyörä ajoi tuolloin keula ylös nostettuna.

Poliisi ajoi ajoneuvojen väliin hälytyslaitteet päällä, jonka jälkeen auto pysähtyi. Moottoripyöräilijä myös melkein pysähtyi, mutta lähti sitten kiihdyttämään voimakkaasti pakoon kohti Paratiisinmäkeä.

Poliisi löysi hetken kuluttua moottoripyörän omistajan tämän kotiosoitteen autotallista. Tämä kertoi ajaneensa hetki sitten kyseistä moottoripyörää. Auton ja moottoripyörän kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Alkoholilla ei ollut osuutta asiaan.