Supermoton Suomenmestarit kukitetaan Iisalmessa

Supermotossa luvassa on erittäin jännittävä SM-kauden päätös, kun sarjaa johtaa ennen viikonlopun Iisalmen finaalia virolainen Patrick Pals 127 pisteellä. Kaukana ei kuitenkaan ole edellisvuosien Suomen mestarit Kalle Toronen (123 pistettä) ja Sami Salstola (119 pistettä).

Suomen Cupin Open-luokka johtaa parhaillaan IMK:n Ilkka Kaskinen 133 pisteellä, toisena on LosMK:n Tommi Suomi 129 pisteellä ja kolmatta sijaa pitää Y-SMK:n Otto Lappalainen 121 pisteellä.

Iisalmessa ajetaan myös kansallisina luokkina Minisupermoto ja Street. 31.07. Supermoto SM, Suomen Cup S1, Open, Minisupermoto, Street, Iisalmi. Ajoharjoittelurata+motocrossrata, Sonkajärventie 114, 74120 Iisalmi

Imatra isännöi kauden toiseksi viimeistä MiniGP-sarjan Suomen Cupin osakilpailua

Tiukkaa SM-Minimoton tiimellystä.

Tiukkaa SM-Minimoton tiimellystä.

MiniGP-sarjan Suomen Cup -kausi alkaa kääntyä loppusuoralle, kun vuorossa on kuudes ja samalla toiseksi viimeinen osakilpailu, joka ajetaan tulevana viikonloppuna Imatran Saarlammen kartingradalla. Viikonlopun aikana kisataan myös kansalliset luokat Junior A+B, MiniSupermoto: Stock, Sport, Open.

Ennakkosuosikkina viikonlopun Suomen Cupin koitokseen lähtee kotiradallaan kisaava Imatran moottorikerhon Akseli Putkonen, joka myös johtaa sarjaa 202 pisteellä. Toisena olevalla TMK:n Niko Lehtirannalla on kasassa 182 pistettä ja kolmatta sijaa pitävällä Imatran Moottorikerhon Lenni Klemetillä on 176 pistettä.

Lisätietoa ja aikataulu Moottoriurheilu.tv.

Kisoja:

  • 31.07. Road Racing, Suomen Cup, Kansallinen, Minimoto, Imatra, Saarlampi kartingrata, Karjalantie 777, 55800 Imatra, sijaitsee valtatie 6:n ja kantatie 62:n risteyksessä
  • 30.07. Motocross, Kansallinen, MX-Liiga Junior. Lappeenrannan MP
  • 30.07. Speedway, Kansallinen, Kuusankoski – Muu Suomi, Kuusankosken MMK
  • 30.07. Watercross, Kansallinen, Watercross alle 600, avoin lä-Lapin MK (Ivalo)
  • 30.07. Drag Racing, Kansallinen, West Coast Street Cup (Pori) SC Vaasa
  • 30.07. Enduro, Näytösajo, KTM Freeride E Extreme Enduro, Turku (TSMU)

Lisätietoja Moottoriurheilu.tv:n sivuilta.