Polaris Industries osti sähkömoottoripyörävalmistaja Brammon tammikuussa 2015, ja lisäsi Empulse-mallin omaan Victory-moottoripyöriensä valikoimaan. Sähkömoottoripyöristä kiinnostuneille tämä oli suuri uutinen aikanaan. Se herätti toivoa siitä, että ison luokan moottoripyörävalmistaja sijoittaisi tarvittavan määrän pääomaa ja suunnitteluosaamista sähkömoottoripyöriin, jotta niiden hinta laskisi ja helpottaisi siirtymää sähköiseen maailmaan.

Vuoden 2016 aikana asialle tapahtui kovin vähän. Victoryn sivustolla on edelleen kaupan Empulse TT vuosimallia 2016, mutta vuoden 2017 mallista ei ole tietoakaan. Polarishan lopulta ilmoitti 9.1.2017 ajavansa koko Victory-moottoripyörätuotelinjan alas.

Empulsen historia alkoi Brammo-merkkisenä 2013. Yritys myi niitä muutaman tusinan. Vielä vuoden 2016 lopullakin pyörä oli melko suurelta osin sama kuin vuonna 2013.

Victory Empulse TT:llä saavutettiin yleiskilpailun toinen sija viime vuoden Pike's Peakin kisassa.

Victoryn ja Brammon menetyksestä huolimatta Zero ilmeisesti porskuttaa samoin kuin Alta Motorss ja Energica Motorcycles.

Polariksen moottoripyöräpuolen varapääjohtaja Steve Menneto kertoi Motorcycle.comin haastattelussa, että Polaris aikoo jatkaa sähköisen liiketoiminnan puolella. 

– Tulevat tuotteet ja markkinat kehittyvät sekä maanteillä että offroad-puolella. Mitä saamme aikaan noiden ponnistelujen ansiosta, siirtyvät vähitellen kaksipyöräisten puolella Indianiin ja kolmipyöräisten puolella Slingshotiin, Menneto pohti Green Car Reportsin mukaan.