- Radio City tuo moottoripyöräkauden avauksen jokaiseen kotiin, ympäri Suomen, sanoo Jani Rajalin, Head of Radio City.

Perjantaina taajuudella nautitaan messutunnelmasta ja classic rockista haastateltavien kanssa. Lauantaina Radio City tarjoaa lähetyksen lisäksi myös livemusiikkia, kun Remu & The Hurriganes esiintyy messuvieraille. Lauantain ohjelmistoon kuuluu myös Miss MP -finaali ja toimittajien pyynnöstä finaalissa palkitaan myös Radio Cityn oma ihannetyttö. Ihannetyttöä voi äänestää Radio Cityn nettisivuilla messuviikon ajan.

Messujen viimeisenä päivänä, sunnuntaina, Radio City jakaa yhdelle kuuntelijalleen yhden Suomen kaikkien aikojen arvokkaimmista palkinnoista, 17 000 euron arvoisen, Indian Scout -merkkisen, custom-mallisen moottoripyörän. Radio Cityn palkintopyörä on nähtävillä Messukeskuksessa messujen ajan.

- Kuuntelijoissamme on runsaasti moottoripyöräharrastajia sekä aiheesta kiinnostuneita. Haluamme jakaa heidän kanssaan jokakeväisen prätkäkuumeen, kertoo Rajalin.

Radio City haluaakin täten jakaa classic rockin ilosanomaa jokaiselle kaksipyöräisen kuljettajalle. Jutun aloituskuva on vuosimallin 2017 Indian Scout, muttei välttämättä samanlainen kuin palkintopyörä.