Viime lokakuussa Indian Motorcycles antoi kauppiailleen kolme kuukautta aikaa kustomoida joko Chieftainin tain Chieftain Dark Horsen. Kisaan osallistujilla oli vapaat kädet valita mikä tahansa teema, tyyli tai budjetti, kunhan lopputulokseen sisältyisi kolme alkuperäistä varustetta Indianin katalogista.

Indianin nettisivuilla julkistettiin helmikuussa 11 finalistia ja niistä fanit äänestivät suosikkiaan 1.-15. helmikuuta välisenä aikana. Voittajat julkistettiin Daytona Bike Weekillä.

Ensimmäisen sijan voitti Tequila Sunset, jonka oli rakentanut Hollister Powersports Hollisterista Kaliforniasta. Kakkoseksi ylsi American Proud, jonka oli tuunannut Coastal Indian Motorcycle Murrels Inletistä Etelä-Carolinasta. Kolmannen sijan vei Barnstorm, kustomoijanaan Indian Motorcycle of Central Massachusetts Worcesteristä Mainesta.

Voittajan palkinto oli 20 000 dollaria, kakkosen 10 000 dollaria ja kolmanneksi tulleen 5000 dollaria.

Teguila Sunsetissä oli tehty seuraavat modfikaatiot: 23 tuuman eturengas, venytetty etulokasuoja, kultametallivärimaalipinta, kustomoitu ilmansuodin jne.

Kakkonen, American Proud.

Kakkonen, American Proud.

 

American Proud puolestaan oli kunnianosoitus niille amerikkalaisille miehille ja naisille, jotka vaikuttivat merkin syntyyn 1901 sekä tiimille, joka palautti merkin elämään.

Barnstorm on puolestaan modifioitu nostamaan esiin Chieftainin suorituskykyä. Sen vuoksi sitä on terästetty Indian Motorcyclen tehonokin sekä käsintehdyllä ruostumattomasta teräksestä valmistetulla pakoputkistolla. Aggressiivinen tyyli ja sunttailun inspiroima ohjaustanko ja hallintalaitteet tuovat pyörän mukavuuden, pystyvyyden ja estetiikan uudelle tasolle.

Kolmonen Barnstorm.

Kolmonen Barnstorm.