Viime vuonna John McGuinnessin voittoihin tuli katkos, kun onneton sattuma hyydytti hänen kisapyöränsä kesken kilpailun. Tänä vuonna mies varmaan aikoo ottaa voiton takaisin itselleen TT Zero -luokassa uskotaan Mugenin tiedotteessa. 

Guy Martinin kisanälän varaan lasketaan myös paljon, sillä mieshän piti viime kesänä tauon Mansaarelta loukkaannuttuaan siellä vakavasti edellisenä vuonna.

Miehet pääsevät huhtikuussa Tokiossa näkemään vuoden 2017 TT Zero -kisapyöränsä, Shinden Rokun. Roku on japania ja tarkoittaa numeroa kuusi. Se on kehitetty viime vuoden voittoisasta pyörästä. Shinden voitti TT Zero-kisat ensi kerran 2014 ja on voittanut joka vuosi siitä lähtien.

23-kertainen Mansaaren ajojen voittaja John McGuinness (vasemmalla) ja Guy Martin.

23-kertainen Mansaaren ajojen voittaja John McGuinness (vasemmalla) ja Guy Martin.

 

Pyörältä odotetaan suuria, mm. sitä, että sillä rikottaisiin ensi kerran 120 mailin raja tunnissa. McGuinness on ollut osa Mugenin tiimiä jo vuodesta 2012, joten hänelle se merkinnee kotiinpaluuta. Guy Martinille se puolestaan on ensitutustuminen akkukäyttöiseen kisapyöräänsä, jolla tämä toivoo voittavansa TT-Zero-luokan mestaruuden.

Shinden Roku esiteltiin juuri päättyneillä Tokion moottoripyörämessuilla. Honda omistaa valtaosan Mugenista.

Mugen Shinden Roku

Mugen Shinden Roku