Siuntion moottorikerhoa edustavan Jukaraisen jälkeen seuraavaksi parhaan sijoituksen nappasi Huolto-Kaksikko Yamaha -tiimin Santeri Keränen sijoittuen kokonaistuloksissa kuudenneksi. Kolmanneksi kandidaateista kokonaistuloksissa sijoittui Turun Seudun moottoriurheilijoiden Adam Holm, joka oli kokonaistuloksissa 14. sijalla.

Yamahan YZ125 bLU cRU Cup on Yamaha YZ125-moottoripyörällä motocrossia kilpaa ajavien juniorien oma erikoiscup. Suomessa kansallisella tasolla kisaavien tuloksia seurataan MX125-liigan lisäksi MXJ-sarjassa, jonka seuraava kilpailu käydään SM-motocrossin sarjakilpailujen yhteydessä, Hyvinkäällä 13.5.2017. Erikoiscupin kilpailijat tunnistaa moottoripyörässä käytettävästä erikoistarrasarjasta, joka on ainoastaan heidän käytössään.

Suomalaiset ehdokkaat kilpailevat eurooppalaiseen superfinaalikilpailuun pääsystä, josta kolme parasta kilpailijaa pääsevät erikoiskoulutukseen. Euroopan tasoisesti finaalin ja koulutusleirin parhaiten suorittaneen pääpalkintona on Yamahan tarjoama, virallinen tehdastiimikuljettajan paikka EMX125-sarjaan kaudelle 2018. Viime vuonna paikan lunasti ruotsalainen Tim Edberg, joka edustaa tällä kaudella Team MJC:tä EMX125-kilpasarjassa.