BSB Supersport -sarjan edellisessä osakilpailussa raivokkaan taistelun jälkeen kaksi podiumpaikkaa tililleen napannut Eemeli Lahti lähtee legendaariselle Cadwell Parkin radalle palkintopallin korkein koroke mielessään.

– Rata on vähintäänkin mielenkiintoinen ja jälleen uusi tuttavuus. Olen opetellut sitä ahkerasti virtuaalisesti, sekä pelaamalla pleikkarilla että katsomalla videoita, joten nyt ainakin tiedän, mihin suuntaan mutkat kääntyvät, Lahti vitsailee.

Kapean ja haastavan Cadwell Parkin erityispiirre on moottoriradoille poikkeuksellisen suuri hyppy. Ensikertalaisena Lahti kunnioittaa radan erityispiirteitä, mutta uskoo omaavansa hyvät mahdollisuudet menestykseen.

– Kokemus radasta on erityisesti täällä tärkeää, mutta toisaalta uskon myös, että jos kaikki menee hyvin, pystyn taistelemaan täälläkin voitosta. Podiumilla olen varmasti, Lahti toteaa päättäväisenä.

– Enkä ole koskaan ratamoottoripyörällä hypännyt tarkoituksella, mutta nyt tulee sekin koettua, Lahti lopettaa nauraen.

12 kilpailuviikonloppua käsittävän BSB-sarjan kahdeksas kilpailuviikonloppu järjestetään Englannissa sijaitsevalla Cadwell Parkin radalla 18.-20.8.2017. Eemeli Lahti osallistuu 777RR HRP Suzuki -tiimin Suzuki GSX-R 600:lla BSB Supersport -luokkaan.

Luokka ajaa viikonlopun aikana kaksi kilpailulähtöä, lauantain 12 kierroksen sprinttikilpailu starttaa klo 19.15 ja sunnuntain täyspitkä 16 kierroksen kilpailu klo 17.40 Suomen aikaa. Molemmat kilpailulähdöt ovat katsottavissa Eurosport Playerilla.