Bandit9 vietti hiljaiseloa muutaman vuoden ja hidasti tuotantoaan henkilökohtaisten ongelmien vuoksi, mutta nyt se on taas iskussaan. Osoituksena siitä vuoden alkupuolella julkistettu Dark Side -pyörä sekä tietysti nyt päivänvalon nähnyt Odyssey. Suomennettuna sana Odyssey on Odysseia, ja tarkoittaa kreikkalaisen antiikin sankarin Odysseuksen harharetkiä. Sanasta on tullut synonyymi eeppisille seikkailuille.

Odyssey

Odysseyn muotokieli on pelkistetty ja katsoo sujuvasti tulevaisuuteen yksiosaisine kate - tekisi miltei mieli sanoa kori - rakenteineen. Pyörä hohtaa scifi-tunnelmaa.

Beringerin jarrut.

Koko katerakenne on huolella valmistetty ruostumattomasta teräksestä. Vaihdepoljin, jalkatapit ja istuin tuskin erottuvat. Näyttävä takavalorakennelma varastaa huomion.

Ja Beringerin kahvat.

Pyörässä on kevyet Boranin vanteet, Marzocchin etuhaarukka, Beringer Aerotec -jarrujärjestelmä ja italialainen nahkaistuin. Pyörää valmistetaan vain yhdeksän kappaletta. Moottorivaihtoehtoja on tilaajan mieltymysten mukaan kaksi. Toinen on 1400-kuutioinen V2 ja toinen isotehoinen ja vääntävä sähkömoottori.

Odyssey edestä.

Tilauksia otetaan vastaan Banditmotorsin sivuilla. Jos sinua kiinnostaa pyörä, jolla ajaminen varmasti kääntää katseita, niin...

Asiasta kertoi ensin Bibeburn.

Aiheesta aiemmin: Bandit9: Harley-Davidsonin Revolution X -moottorin ympärille rakennettua mustaa kauneutta

Odyssey etualaviistosta.

Takavalorakennelma varastaa huomion.

Odyssey

Odysseyn futuristiset muodot.