Ultraviolette toimii Bengalurussa Intiassa 13 hengen tiimin turvin ja tekee hartiavoimin töitä saadakseen aikaan sähköisen moottoripyörän. Se on valmistanut jo kolme prototyyppiä mallista.

Intialainen TVS sijoitti Ultravioletten osakkeisiin 50 miljoonaa rupiaa, mikä vastaa noin 650 000 euroa. Summalla moottoripyörävalmistaja sai vähän alle 15 prosentin osuuden startupista. TVS on kommentoinut asiaa siten, että se on heidän näkökulmastaan strateginen investointi.

Ultravioletten kolmannen proton runkorakennetta.

Ultraviolette käynnisti toimintansa joulukuussa 2015, ja sen perustivat Niraj Rajmohan ja Narayan Subramaniam. Yritys herätti huomiota kehittämällään hybridipolkupyörällä ja voitettuaan sillä suunnittelupalkinnon Taipein kansaivälisessä polkupyöräalan tapahtumassa 2016.

Ajovalon luonnostelua.

Sähkömoottoripyöräily näyttää olevan tulevaisuutta, sillä tämä on jo toinen ison intialaisen moottoripyöräalan yrityksen sijoitus sähkömoottoripyöräalan startup-yritykseen. Intian suurin moottoripyörävalmistaja Hero Motocorp nimittäin sijoitti aiemmin älyskoottereita valmistavaaan Ather Energyyn.

Asiasta kertoi ensin Bloomberg Quint. Ultravioletten sivuille pääset tästä.

Ultraviolette.