KTM on marraskuun loppuun asti ulottuvien tilastotietojen mukaan onnistunut kasvattamaan markkinaosuuttaan tänä vuonna kahden prosenttiyksikön verran 22,4 prosenttiin. Se on saavutus, sillä niukasti kutistuvilla markkinoilla sen myynti on edelleen kasvanut viimevuotisesta.

KTM kertoo tiedotteessaan, ettei ole unohtanut asiakkaitaan tänäkään vuonna, vaan perinteinen KTM PowerDays on käynnissä paraikaa ja sitä vietetään KTM-jälleenmyyjillä 13.1.2018 saakka.

Tässä tiivistettynä KTM:n toimintaohjeet lahjakortin saamiseksi:

"KTM-jälleenmyyjiltä on saatavilla laaja valikoima KTM PowerWear- ja PowerParts-tuotteita. Tuotevalikoimasta löytyy niin tyylikkäitä casual-vaatteita kuin laadukkaita ja käytännöllisiä ajovarusteita sekä paljon muuta. KTM PowerWear- ja PowerParts-mallistot ovat täynnä loistavia joululahjaideoita.

Näin helposti ja yksinkertaisesti lataat oman PowerDays lahjakorttisi:

  • 1. Klikkaa itsesi sivuille www.ktmpowerdays.com/fi/homepage
  • 2. Valitse maa
  • 3. Täytä tietosi järjestelmään
  • 4. Lahjakortti saapuu ilmoittamaasi sähköpostiin
  • 5. Suuntaa sitten paikallisen KTM-jälleenmyyjäsi luokse ja hanki uusimmat KTM PowerWear- ja KTM PowerParts –tuotteet.

Lahjakortti on voimassa ostaessasi KTM PowerWear- ja PowerParts-tuotteita vähintään 100 eurolla, 13.1.2018 saakka. 1 (yksi) voucher per henkilö. Toimi nyt ja hyödynnä selkeä rahanarvoinen etusi, sillä lahjakortteja on saatavilla vain rajoitettu erä!"