"Tänään ystävämme, kumppanimme, mentorimme, elokuvantekijä ja isä nukkui rauhallisesti pois Santa Barbarassa Kaliforniassa", Bruce Brown Filmsin virallisilla sivuilla kerrottiin. "Hänen perintönsä elää kaikkien meidän kanssamme, jotka jatkamme hänen soihtunsa kantamista! Kiitos sinulle Bruce kaikesta mitä teit nykyisille ja tuleville sukupolville. Lepää rauhassa."

Bruce Brownin "On Any Sunday oli Oscar-ehdokkaana parhaaksi dokumenttifilmiksi vuonna 1972. Elokuvassa esiintynyt näyttelijä Steve McQueen auttoi filmin tuottamisessa.

Monella tapaa elokuva muutti julkista kuvaa moottoripyöräiljöistä kokonaisuutena. Siihen asti motoristit oli nähty huligaaneina ja vandaaleina, joille ainoa tapaa elää oli aiheuttaa sekasortoa maailmaan. On Any Sunday -elokuva esitteli mm. aikansa ikonisia moottoripyöräurheilun edustajia ja kertoi toisenlaista tarinaa myös arjen moottoripyöräilystä. 

– Muistan menneeni Ascot Parkiin ja katsoneeni dirt track -kisoja, Bruce Brown muisteli. – Tapasin joitakin kisakuskeista ja olin hämmentynyt, miten helposti lähestyttäviä ja mukavia useimmat näistä kavereista olivat. Se oli aivan jotain muuta kuin se kuva, mikä monilla ihmisillä oli mielessään moottoripyöräilijöistä noina aikoina. Ajattelin vain, että olisi siistiä tehdä elokuva moottoripyöräkilpailuista ja ihmisistä, jotka ovat niissä mukana.

Elokuvan suosio oli niin suuri, että Yhdysvalloissa se johti mm. moottoripyörämyynnin kasvuun.

Brown palasi aiheeseen vuonna 1981 elokuvalla "On Any Sunday II" sekä "On Any Sunday: Revisited" vuonna 2000.

Brown nimettiin AMA:n Motorcycle Hall of Fameen vuonna 1999, kertoi Dealernews.

Edit 14.12. klo 15.17.: lisätty Bruce Brownin vahingossa pois jäänyt kuva. Pahoittelemme.