Yamahan idea Yard Built -sarjassa on teettää tunnetuilla rakentajilla versioita heidän malleistaan. Yleensä rakennusosat ovat kuluttajien tilattavissa julkistuksen jälkeen. 

Greg Hageman nimittelee itseään "vain kaveriksi, joka työskentelee tallissaan", mutta todellisuudessa hän on noussut ykkösrakentajien joukkoon. Miehellä on intohimo rakentaa kauniita, yksinkertaistettuja pyöriä.

Hageman on rakennellut tusinoittain erilaisia vintage-Jammuja. Yksi niistä on hänen “Fast Father” XS -projektipyöränsä, jossa hän käyttää vuosimallin 1972 XS2:sta lähtökohtana. Hän modasi alkuperäisen pyörän lisäten siihen tämän päivän suorituskyvyn. Kun Hageman huomasi, että Yamaha tuo XSR700:n USA:n markkinoille, hän esitteli ajatuksensa Yamahan edustajalle Shun Miyazawalle. 

Hagemanin perusidea oli käyttää XS650 “Fast Fatheria" inspiraationlähteenä ja rakentaa “Faster Son” XSR700:sta. Katsojan silmissä vaikuttaa siltä, että Hageman onnistui hyvin.

Lisää tarinaa Hagemanin rakentamasta kaksikosta täällä ja mikäli video ei näy alla, voit käydä silmäilemässä sen täällä.