Imatranajon peruuntuminen merkitsee sitä, että Imatran Moottorikerhon ainoaksi isommaksi kisaksi saattaa tänä vuonna jäädä syksyllä järjestettävä SM-motocross.

Imatranajon peruuntumisen varmisti Suomen hallituksen tekemä linjaus, että maassa kielletään yli 500 henkilön yleisötapahtumat 31.7. asti.

Imatran Moottorikerhon puheenjohtaja Sami Backman kertoi ottavansa välittömästi yhteyttä Imatran kaupunkiin, Suomen Moottoriliittoon, IRRC-sarjaan sekä ajojen yhteistyökumppaneihin. Hän myös arveli, että on olemassa pieni mahdollisuus sille, että ajotapahtumalle löytyisi loppukesästä uusi mahdollinen ajankohta.

Tosin mies totesi samaan hengenvetoon, että Imatranajo on kansainvälinen moottoriurheilutapahtuma, jonka järjestämiseen liittyvät asiat eivät ole kiinni pelkästään maassamme noudatettavista rajoituksista.

– Onhan tätä osattu odottaa. Nyt täytyy välittömästi olla yhteydessä Imatran kaupunkiin, Suomen Moottoriliittoon, IRRC-sarjaan ja moniin yhteistyökumppaneihin, suunnitteli Imatran Moottorikerhon puheenjohtaja Sami Backman keskiviikkoiltana.

Viikko Imatranajon jälkeen piti KymiRingillä järjestää Suomen ensimmäinen MotoGP-kisa, myös sen kohtalo lienee vaakalaudalla, todetaan Uutisvuoksen artikkelissa.