Tucano Urbano Gaucho R118

Tucano Urbano Gaucho R118.

Tucano Urbano Gaucho R118.

Moottoripyöriin sopiva ratkaisu on Tucano Urbano Gaucho R118. Se on tyylikkäästi väriltään musta, ja sen vedenpitävä ulkokuori on tehty tukevasta polyamidista.

Lämmön takaa tuulen- ja vedenpitävyyden lisäksi pehmeä sisäkangas. Lisäksi Gauchossa on pehmustetut lämpösuojatut vahvistukset. Vaate on myös suojattavissa varkauden varalta metallirenkaan avulla.

Mikä parasta, siinä on ilmalla täytettävät vyöhykkeet, joiden avulla kangas ei lepata ajossa. Kuten Tucano Urbano asian sanoo, Gaucho on varustettu "anti-flap inflatable system S.G.A.S:llä".

Gaucholla on hintaa 125 euroa, ja sen materiaaleista 67 % on polyamidia ja 33 % polyesteriä. 

Tucano Urbano Linuscud

Tucano Urbano Linuscud.

Tucano Urbano Linuscud.

Linuscud on skootteri- ja moottoripyöräkäyttöön tarkoitettu jalkojen suojus. Se on helppo ja nopea kiinnittää neopreenihihnojen avulla. Sitä ei ajon aikana pysty kiinnittämään pyörään tai skootteriin, vaan se puetaan kuljettajan ylle.

Kolmikerroksinen kangas on vedenpitävä ja pitää lämpimänä. Myös Linuscudin sisäpinnassa on pehmeä sisäkangas. Linuscudin voi kiinnittää istuimen alle turvaan pysähdyttäessä. Mukana tulee myös pieni reppu, johon kankaan voi laittaa silloin, kun sitä ei tarvita.

Ei oikein sovellu yli 50 km/h nopeuksiin, koska kankaan lepattaminen vie tuulisuojan. Niihin nopeuksiin valmistaja suosittaa anti-flap inflatable system S.G.A.S:llä varustettuja suojapeitteitä kuten esimerkiksi Gauchoa.

Linuscudin hinta on 79,90 euroa, ja sen valmistusmateriaalit ovat polyamidi 80 %, polyester 15 % ja neopreeni 5 %.

Lisätietoja Tucano Urbanon sivuilta, mistä löytyy jaloille tarkoitettuja suojapeitteitä moneen lähtöön. Alla lisäksi hauska video-ohje, miten Linuscud puetaan päälle.