Got Talent -ohjelmaformaatti etsii vuoden lahjakkainta ja lupaavinta viihdekykyä. Ohjelman ensimmäinen suomalainen versio nähtiin vuonna 2007 tietää Wikipedia. Ensimmäistä kertaa Talent Suomi -ohjelman historiassa nähdään stunttailua moottoripyörillä. Lähetys nähdään sunnuntaina.

Nyt alkavat jaksot ovat alkukarsintoja ja on nauhoitettu jo kuukausia aikaisemmin. Ohjelmaan osallistuvat talentit eivät saa ennakkoon kertoa mitään, varsinkaan mahdollisesta jatkoon pääsystä tai putoamisesta. Ainoa, mitä jo ennakkoon tiedetään, että Sebastian Westberg (Sebfmx) on Suomen tunnetuin FMX-kuski, eli tekee "ilma-akrobatiaa" freestyle-motocrosspyörällä ja Niko Säkkinen on puolestaa stunt-kuski, joka tekee "maa-akrobatiaa" kevytmoottoripyörällä.

Vuodesta 2012 alkaen he ovat tehneet yhteisvideoita. Esimerkiksi heidän vuosi sitten tekemäänsä videoa Dirtbike vs. Streetbike 0.2 on katsottu yli 17 miljoonaa kertaa.

Sunnuntaina nähdään, mitä tämä todella taitava Stuntduo on kehittänyt televisiokatsojien viihdyttämiseksi. Tulevana viikonloppuna käsileikkauksesta toipunut Sebastian Westberg on tavattavissa MP20-messuilla 24MX:n osastolla, jossa on myös nähtävillä hänen uusi pyöränsä.

Sebastian Westberg on tavattavissa MP20-messuilla 24MX:n osastolla.

Aiheesta aiemmin:

Suomen ykköshyppääjä Sebastian Westberg toipuu leikkauksesta ja valmistautuu uusiin temppuihin

FMX-kuski Sebastian Westberg MP18-messuilla: flunssaa ja öistä iskarinvaihtoa - stunt-hommat silti hoidossa