Kaikki kymmenen rakennettua pyörää ovat nähtävillä osoitteessa www.hondacustoms.com. 

Sivulla käyvät vierailijat voivat valita suosikkinsa ja jakaa valintansa sosiaalisen median kanavilla. Lisäksi sivustolta voi ladata niistä näytön tai matkapuhelimen taustakuvia.

Alunperin Hondan tavoitteena oli tuoda pyörät näytille 30.6. - 4.7. Ranskan Biarritzissä järjestettävillä Wheels & Wave -festivaaleilla, mutta tapahtuma peruttiin. Siitä huolimatta japanilaisvalmistaja halusi tuoda pyörät yleisön silmien eteen, joten se järjesti mahdollisuuden katsoa niitä netissä. 

Kun käy sivustolla äänestämässä, voi sen jälkeen valita minkä pyörän kuvia lataa ja jakaa sosiaalisessa mediassa. Palkinto äänestyksestä? Ilo nähdä oma valintansa Euroopan parhaana rakennettuna CB650R:nä.

Kymmenen parasta CB650R:ää

Honda CB650R HEDICION by Motor Sport, Spain.

Honda CB650R HEDICION by Motor Sport, Spain.

CB650R HEDICION

Rakentaja: Motor Sport, Madrid, Spain.

“Meidän CB650R Motorsport Hedicionimme edustaa Hondan autojen ja moottoripyörien rajoja rikkovaa transversaalia henkeä…”

Hondan moottoriurheiluhistorian kunniaksi Motor Sport käytti vuosimallin 1966 Brabham Honda BT18 -kilpa-autoa suunnittelun lähtökohtana. Vihreä-keltaista maalipintaa täydennetään mustilla ohjaustangolla, jalkatapeilla, etuhaarukalla ja vanteilla. Ja kuten autossakin, pyörän nelisylinterinen moottori on keskipiste, kannen koppa maalattuna keltaiseksi. Täystitaaninen Akrapovičin putkisto ja vaimennin pudottavat pyörän painoa ja tuovat lisää suorituskykyä. Hiilikuituinen etukate ja istuimen peitepala viimeistelevät kokonaisuuden.

Honda CB650R AKIRA by Hakuba Motor, Spain.

Honda CB650R AKIRA by Hakuba Motor, Spain.

CB650R AKIRA

Rakentaja: Hakuba Motor, Santander, Spain.

“Jos on olemassa sana, joka määrittää konseptiamme, niin se on kaizen.”

Japanilaisen sanan Kaizen (tarkoittaa jatkuvaa parantamista) innoittamana Hakuba Motorin CB650R Akira heijastaa päättymätöntä halua jatkuvaan parantamiseen, olipa parannus miten pieni tahansa. Klassinen yhden hengen istuin on yksittäiskappale hiilikuitua ja nupukkinahkaa. Maalipinta on punaista ja hopeaa. Clip-on ohjaustanko ja titaaninen Arrowin vaimennin alleviivaavat minimalistista eetosta.

Honda CB650R, Cafe Racer by Blanmoto Honda, Spain.

Honda CB650R, Cafe Racer by Blanmoto Honda, Spain.

CB650R CAFÉ RACER

Rakentaja: Blanmoto Honda, Girona, Spain.

“Juhlistaa kustomointiunelmiamme ja liiketoimintaamme, joka on perustettu 1928."

Blanmoto on iskenyt osastolle, jossa steampunk kohtaa café racerin. Vaikka se näyttää täysin muutetulta, valtaosa osista tulee sellaisilta tarvikevalmistajilta kuin Puig, PSR, Givi ja Rizoma. Pyörässä on toki myös itse valmistettuja osia ja Arrowin tummennettu pakoputken pää.

Honda CB650R FENIX by Mototrofa, Portugal.

Honda CB650R FENIX by Mototrofa, Portugal.

CB650R FENIX

Rakentaja: Mototrofa Honda, Trofa, Portugal.

“Nimi oli ilmeinen valinta meille, sillä työpajamme tuhoutui täydellisesti vuonna 2019..."

CB650R Fenix on uudelleensyntymisen symboli ja sitä erityisesti koko Mototrofan tiimille, joka on taas noussut tuhkasta tuhoisan tulipalon jälkeen. Ja vaikka pyörä näy

ttää modernilta, siinä on käytetty Hondan vanhojen mallien osia. Yksiaisainen takahaarukka ja takavanne ovat peräisin VFR750F:stä ja etuvanne CBR900RR FireBladesta. Pyörän maalauksen teema tekee kunniaa Marc Marquezille ja siinä käytetään vuoden´93´väriteemaa (Nexx Helmetsin) ja samalla se merkitsee vuotta, jolloin Mototrofa perustettiin.

Honda CB650R FOUR by Sagaz Hond, France.

Honda CB650R FOUR by Sagaz Hond, France.

CB65R FOUR

Rakentaja: Sagaz Honda, Toulouse, France.

“Bol d’Orin legenda kohtaa uuden Neo Sports Cafén…”

Hondan 24 tunnin kestävyysajon ponnistelut ovat todellinen legenda, ja tämä CB650R on rakennettu juhlistamaan vuoden 1976 editiota ja Honda RCB1000:tta, jolla ajoivat Jean-Claude Chemarin ja Roger Ruiz. Puna-valko-sininen väritys ja Hondan logot yhdessä A Brax Customin maalauksen kanssa herättävät välittömästi kuvan 70-luvusta, kuten myös pienikokoinen etukate.

Honda CB650R White Edition. 3C Motos France.

Honda CB650R White Edition. 3C Motos France.

CB650R WHITE EDITION

Rakentaja: 3C Motos, Anglet, France.

“Se on perhe. Heijastaaksemme hienoa CB1000R Black Edition'ia meillä on sen pikkusisko, CB650R White Edition!”

3CB650R White Edition on Biarritzissä toimivan 3C Motos'in käsialaa. Ja tarkoitettu täydentämään heidän ‘Black Edition’ CB1000R:äänsä vuodelta 2019. Sen maalipinta – pyörässä käytetään mattavalkoista ja kiiltävän valkoisen eri sävyjä – lisää tekstuureja ja syvyyttä ja kruunaa mustan moottorin ja vanteiden lihaksikasta syvyyttä.

Dunlopin Sportsmart TT -renkaat viimeistelevät hienon, mutta aggressiivisen ulkoasun.

CB650R BMX

Honda CB650R BMX by Werther, France.

Honda CB650R BMX by Werther, France.

Rakentaja: Werther, Nice, France.

“Hauska ja tyylikäs, juuri samanlainen kuin wheelien teko BMX-pyörällä!"

Wertherin rakentamassa pyörässä on enemmän kuin pelkkiä vihjeitä BMX-stuntpyöristä. Kiiltävä musta maalipinta räjäyttää silmät kuopistaan, kuten myös musta etuhaarukka, kultainen moottorin kotelointi ja vanteet. Eikä kannata unohtaa valkosivuisia renkaita.

Koska pyörä on rakennettu suorituskykyiseksi, välityssuhdetta on tiuhennettu ja ketju on tietenkin mustaa/kultaa. Kiihtyvyyteen on siis panostettu. Lisäpotkua antaa Akrapovičin pakoputkisto. NMB Designin istuin, säädettävät kahvat ja Puigin ohjaustanko sekä mustat jalkatapit jne. kruunaavat vaikutelman.

CB650R KarbOne EDITION

Honda CB650R. KarbOne Edition AZ Moto, France.

Honda CB650R. KarbOne Edition AZ Moto, France.

Rakentaja: AZ Moto, Rouen, France.

“Kunnianosoitus legendaarisen ja kuuluisan mallin – Honda CB750 Four K0:n – hengessä."

Pyörä, joka aloitti moottoripyörän modernin aikakauden, nelisylinterinen CB750 ‘K0’ hätkähdytti maailmaa 1969, ja AZ Motos CB650R KarbOne, metallikultamaaleineen osoittaa syvää kunnioitusta nimekkäälle edeltäjälleen. Hiilikuituosat ovat SEB Auto Shopin käsialaa, Evo-X-Racing puolestaan vastaa vanteista, joilla pyörivät Dunlop Mutant -renkaat.

Moottorin peittää musta Topeman epoksimaali, kuten ohjaustangon, takavaimentimen sekä kannen kotelon. Viimeistelyosat ovat Puigin ja Chaftin käsialaa.

CB650R FLAT TRACKER

Honda CB650R, Flat Tracker by ADN Motors, France.

Honda CB650R, Flat Tracker by ADN Motors, France.

Rakentaja: ADN Motos, Cognac, France.

“Vintage flat track- ja supermotard-pyörien hengessä rakennettu pikkuinen jalokivemme."

Flat track DNA virtaa vahvana ADN Motos’in CB650R:n suonissa, ja he ovat ansaitusti ylpeitä siitä. Pyörässä on musta-punaiset Kineon pinnavanteet ja Acerbisin kahvansuojukset. Etukate ja takaistuin ovat custom-valmisteita ja keltasävyinen ajovalo lisää vintage-tunnelmaa. Kaksivaimentiminen Arrowin putkisto lisää haukku- ja puruvoimaa. Renkaina ovat Dunlopin Mutantit.

CB650R FOUR Limited Edition

Honda CB650R Four, Limited Edition by Espace Motos, France.

Honda CB650R Four, Limited Edition by Espace Motos, France.

Rakentaja: Espace Motos, Angers, France.

“Neo Sports Café ajaa legendaarisen CB750 Fourin kanssa.”

Espace Motosille CB750 Fourin legenda elää Neo Sports Café -perheen hengessä. Sitä vetävät CB1000R ja erittäin suosittu CB650R. Legendan kunnioittamiseksi he ovat lisänneet pyörään nousevan ja matalamman ruskean nahkaistuimen ja maalin väriksi valinneet vihreän kultaisin raidoin sekä Hondan 80-luvun logon. Scrambler-renkaat kruunaavat ulkonäön.