Tomi Tani pääsee suoraan tositoimiin tulevan viikonlopun kilpailussa, joka ajetaan Saksan Inzellissä, todella hienolla Max Aicher jäästadionilla hallikilpailuna. Hallissa ajettava kilpailu on hiukan erilainen kuin mitä olemme tottuneet luonnonjäillä näkemään. Inzellissä suorat ovat 120 metriä pituudeltaan ja kaarteen säde 19 metriä, eli todella tiukkapäinen rata. Tanille stadion on tuttu muutaman vuoden takaisesta joukkue MM-kilpailusta. Hallissa kun ajetaan, jää on huomattavan kovaa, joka aiheuttaa kuljettajille säätöjen muuttamista, lähinnä rengaspaineita on nostettava maksimi pidon saavuttamiseksi.

– Huippufiilikset, edellisestä visiitistä henkilökohtaisessa MM-sarjassa on jo muutama vuosi aikaa, mutta rata on onneksi tuttu. Viimeksi Inzellissä kulki kohtuu hyvin, nyt on pantava paremmaksi. Tavoitteena on tietenkin saada muutamia MM-pisteitä. Komennus MM-sarjaan tuli aika pikaisesti, onneksi saimme asiat järjestymään hyvin, tien päältä kohti Inzelliä tavoitettu Tani kommentoi.

Tulevan viikonlopun MM-sarjassa siis nähdään suomalaisväriä muutaman vuoden jälkeen. MM-sarjan tilanne on tällä hetkellä todella kutkuttava, kolmen kärki on kaikki tasapisteissä. Sarjassa on jäljellä enää kaksi kisaviikonloppua, nyt ajettava Inzell ja kauden päättävä Heerenveen maaliskuun lopussa. Suomalaisajajan saaminen sarjaan on aina hieno juttu näkyvyyden kannalta. Onneksi pienestä maastamme on melkein aina joku ollut mukana kärkitasolla, nyt on Tomi Tanin vuoro.