Messut järjestää Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaosto. Sen asiamies Hannu Kyyhkynen on tyytyväinen MP-messuihin ja yhteistyöhön Messukeskuksen kanssa.

– MP-messut on merkittävä tapahtuma moottoripyöräilylle. Vuosittainen tapahtuma luo jatkuvuutta ja tukee moottoripyöräalan kehittämistä. Alan yhteinen iso tapahtuma kokoaa moottoripyöräilystä ja uusista pyöristä kiinnostuneet Messukeskukseen ja jakaa tehokkaasti tietoa, kertoo Kyyhkynen.

– Erityisen tärkeä tehtävä MP-messuilla on kertoa moottoripyöräilystä uusille potentiaalisille moottoripyöräilijöille. Nuorten tavoittaminen tulee vuosi vuodelta tärkeämmäksi alalle.

Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistyksen Moottoripyöräjaostoon kuuluvat BMW Suomi, Brandt, Elfving, Harley-Davidson, Konekesko, KTM Nordic, Sumeko ja Suzuki International Europe.

Superenduron MM-kisat

Superenduron MM -osakilpailut järjestettiin ensimmäistä kertaa Pohjoismaissa MP 15 -messujen yhteydess,ä ja palaute kisoista on ollut positiivista. Kilpailujen järjestäjä Suomen Moottoriliitto ja kisojen promoottori suunnittelevat jo kisojen järjestämistä ensi helmikuun MP-messuilla.

– Suunnitelmissamme on ollut koko ajan, että kisat järjestettäisiin MP-messujen yhteydessä useampana vuotena. Kansainvälinen lajiliitto on tyytyväinen messujen yhteydessä järjestettyihin MM-osakilpailuihin. Aikaisemmin tällaisia kisoja ei ole järjestetty messujen yhteydessä ja konsepti tuntuu toimivan hyvin, kertoo toimitusjohtaja Kurt Ljungqvist Suomen Moottoriliitosta.

– Suomessa laji ei saisi minkään muun tapahtuman yhteydessä näin suurta yleisöä ja näkyvyyttä. Ensi helmikuussa superenduron lisäksi MP-messujen radalla esitellään entistä laajemmin myös muita moottoripyöräilylajeja.

MP-messut 5. – 7.2.2016 järjestetään Messukeskuksessa Helsingissä nyt 11. kerran, MP-messujen historiassa tämä on 37. kerta. MP 15 –messuihin osallistui 182 yritystä ja tapahtumassa vieraili yli 55 200 kävijää.

Aiheesta aiemmin sivuillamme: MP-messut 2015: Muista, linkit kaikkiin 38:aan messujuttuun täältä