– Taulu on pirun magee, mutta koska se lähti niin halvalla, niin se voitaisiin laittaa uudelleen huutoon, jotta saataisiin Kirsille lisää rahaa loppukauteen. Juttelin Kirsin kanssa ja varmistin, ettei hän loukkaantuisi, aloitti Tommi Rukkila.

– Ratamoottoripyöräily on pieni laji, jossa raha ja sponsorit tuntuu olevan kiven alla. Kun näkee vierestä, miten paljon Kirsi tekee sen eteen, että pääsee ajamaan. Ei voi pitää edes sairaslomaa, koska tekee töitä omiin nimiinsä. Raksalla ei hirveitä tienaa. Joten laitetaan hyvä kiertämään. Kirsi ansaitsee paljon tukea, koska on aivan mahtava tyyppi ja on huippuesikuva kaikille nuorille, myös vanhemmille ihmisille. Hän on sitkein sissi, jonka olen koskaan tavannut. Hän näyttää, että jos tarpeeksi haluaa, niin ratamoottoripyöräilyä on mahdollista harrastaa myös Suomessa, perusteli Kirsi Kainulaisen kanssa samoilla rakennustyömailla työskennellyt Rukkila päätöstään.

Kainulainen ja Kulju signeerasivat taulun yhdessä.

Kainulainen ja Kulju signeerasivat taulun yhdessä.

– Toivottavasti taulu saataisiin huudettua mahdollisimman korkealla summalla, että Kirsillä olisi edes vähän helpompaa loppukausi, toivoi vielä Tommi Rukkila.

Eli Tommi Rukkilan toivomuksesta taulu on nyt uudestaan huudettavissa Motouutisten Facebook-sivuilla. Huutoaikaa on tällä kertaa viikko. Lähtösumma on 20 € ja korotuksia saa tehdä oman mielen mukaan. Taulusta tuleva summa menee lyhentämättömänä Kirsi Kainulaisen tukemiseen. Korkeimman huudon tehneelle ilmoitetaan asiasta hekilökohtaisesti. Kaikkien huutokauppaan osallistuneiden kesken arvomme Motouutiset.fi t-paidan. Edelliseen huutokauppaan osallistuneet ovat automaattisesti paidan arvonnassa mukana.

Aiheesta aiemmin:

Ratamoottoripyöräilijä Ulla Kulju loukkaantui pahasti Alastaron harjoituksissa – "kausi on nyt tässä"

Kirsi Kainulaisen kilpailut jatkuvat kuukauden päästä - vielä tänään on aikaa huutaa "Kun mikään ei riitä" -taulu itsellesi

Ulla Kuljun piirtämä taulu Kirsi Kainulaisesta huutokaupataan Motouutiset.fi:n Facebook-sivuilla Kainulaisen tukemiseksi