"Ensin myöhästyin startista , kun oksensin vessassa (en tiedä miksi voin pahoin), ja varikon portti aukesi. Juuri ja juuri, kun ehdin sinne niin punainen valo syttyi, eli lähdin matkaan varikkolinjalta muiden perään.

Olin aika-ajojen 14:sta. Aloin sitten raivolla ajaa porukkaa kiinni, ja sain ohitettua 12 kuskia ja nousin sijalle 12. Minulla oli koko kisan ajan todella hyvä luotto ja fiilis pyörään, minkä kertoo kierrosaikakin, kunnes sitten viimeisellä kierroksella mokasin radan takasuoran jälkeisessä mutkassa! Käänsin sisään ja hups, ei ollutkaan enää pyörää jalkojen välissä. Sen jälkeen armoton spurtti pyörän luo. Onneksi tuntui kevyeltä nostaa 160kg ylös, ja jarrut kokeiltuani jatkoin matkaa ja ylitin maaliviivan viidentenätoista. Vielä kalkkiviivoilla nujersin yhden kanssakilpailijani.

Harmittaa tosi paljon mutta toiset osaa ajaa ja toiset kaatua.

Kirsi menossa nostamaan kaatunutta Suzukia.

Kirsi menossa nostamaan kaatunutta Suzukia.

Positiivista päivässä oli se, että perusmoottorilla pärjää hyvin viritettyjen seassa, kunhan saa aikaan hyvät säädöt, ja ne osuvat kohdalleen, kuten nyt toiseen aika -ajoon. Kiitos Hessel Vd Glind ja Jan!

Suzukin geometria on aivan loistava tällaiselle kääpiöille! Oikea valinta siis: Happy with Suzuki.

Kausi jatkuu 2 viikon päästä Slovakia ringillä alpe adria sarjassa.

Kiitos"

Toivottaa Kirsi Kainulainen