RiMS Racing.

RiMS Racing.

Italialaisen RaceWard Studion kehittämä RiMS Racing -moottoripyöräpeli tarjoaa pelaajilleen monipuolisen ja realistisen ajopelikokemuksen. Se sukeltaa syvälle kisamoottoripyöräilyn maailmaan tarjoten valtavan määrän säätövaraa ja erilaisia varaosia sekä tietenkin kiehtovia kisoja. Peli haastaa pelaajan ajotaidot, muttei rajoitu vain pintapuoliseen virittämiseen ja kosmeettiseen koristeluun.

Peli mallintaa moottoripyörät yksityiskohtaisella tasolla aina pieniä osia myöden. Lisäksi omaa kuljettajaa voi muokata runsaalla valikoimalla erilaisia varusteita. Erilaisia moottoripyörän osia on peräti 500, jonka lisäksi kuljettajan varusteita ja tarvikkeita on vaikuttavat 200 erilaista vaihtoehtoa.

RiMS Racing ja Ducati Panigale V4 R

RiMS Racing ja Ducati Panigale V4 R

Tarkka fysiikkamallinnus tuo säädöt myös radalle

Oikean kisakuljettajan lailla myös pelaaja voi analysoida oman moottoripyöränsä käytöstä ja toimivuutta. Näitä ovat esimerkiksi jarrulevyjen lämpötilan vaihtelut, rengaspaine, jousitus ja elektroniikan toimivuus. Kokonaisuuden kruunaa yksityiskohtaisen tarkka fysiikkamallinnus, joka korostaa jokaisen säädettävän ominaisuuden merkitystä ajoradalla.

Pelaaja aloittaa ajajauransa valitsemalla moottoripyörän kahdeksasta japanilaisesta ja eurooppalaisesta moottoripyörämallista. Nämä on mallinnettu valmistajan kanssa tarkasti viimeistä yksityiskohtaa myöten. Pelin esittelyvideolla nähdään upea MV Agusta F4 RC -moottoripyörä koko komeudessaan. Tämä nelisylinterinen ja yli 200 hevosvoiman tehopakkaus on Agustan lippulaivamalli, joka on varustettu Ohlins TTX 36 -jousituksella, Brembo-jarruilla ja hiilikuitukatteella.

RiMS Racing ja kuskin kyvyt koetuksella.

RiMS Racing ja kuskin kyvyt koetuksella.

Pelin kannessa nähdään ikoninen Ducati Panigale V4 R, joka edustaa upealla muotoilullaan ja tehokkaalla moottorillaan todellista taidonnäytettä moottoripyörien saralla. Pelissä pelaajat pääsevät nauttimaan sen sulokkaasta moottorin kehräyksestä, virtaviivaisista muodoista ja hurjasta suorituskyvystä useilla eri radoilla.

Kymmenen realistisesti mallinnettua moottorirataa

RiMS Racing julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille elokuussa 2021.

RiMS Racing julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille elokuussa 2021.

Kaikkiaan pelissä on kymmenen erilaista moottorirataa, jotka on mallinnettu peliin tarkasti ja realistisesti. Näitä ovat muun muassa legendaariset Silverstone, Laguna Seca, Suzuka Circuit, Nürburgringin Grand Prix -rata ja Circuit Paul Ricard. Moottoriratojen lisäksi pelissä on viisi erilaista maantieosuutta, jotka mallintavat Yhdysvaltojen, Norjan, Australian, Espanjan ja Italian maisemia.

RiMS Racing julkaistaan sekä PlayStation 5-, PlayStation 4-, Xbox Series X/S-, Xbox One- ja Nintendo Switch -pelikonsoleille sekä PC-tietokoneille 19. elokuuta 2021. Pelin ikäraja on PEGI 3+.

Pelin esittelyvideon voit katsoa täällä.

Teksti Erkki Mäki, kuvat Raceward Studios

RiMS Racing on italialaisen pelivalmistajan Raceward Studiosin tuote.

RiMS Racing on italialaisen pelivalmistajan Raceward Studiosin tuote.