Viime viikonloppuna Portugalissa Kytönen ajoi Junior-luokassa kolmanneksi ja toiseksi, minkä jälkeen on ennen Italian osakilpailua sarjassa kolmantena. Italiasta Kytönen lähtee Portugalin tavoin tavoittelemaan vaan voittoja.

– Olen juuri tässä kävelemässä endurotestiä, mikä on täällä Edolossa aika juurakkoinen. Crossitesti tehty melko hitaaksi tuollaiselle pellolle ja extremetesti kulkee samaa joen uomaa, mitä vuonna 2018. Nämä Italian kilpailut ovat aina vähän perinteisiä Italian kilpailuja erikoiskokeiden osalta ja nyt kun sarjassa ainakin Portugalin jälkeen kovimman vastuksen antoivat italialaiset Lorenzo Macoritto ja Matteo Pavoni, niin tiukka kilpailu on varmasti luvassa. Tavoitteet ovat silti samat, kun Portugalissa eli voittoja lähdetään tavoittelemaan, Kytönen kertoi torstaina päivällä.

Tämän hetkisen tiedon mukaan Italiassa ajetaan kolmen erikoiskokeen kierroksia neljä kappaletta ja viikonloppu käynnistyy huomenna illalla ajettavalla supertestillä. Kilpailun tuloksia voi seurata täältä.