Chill Riden putkisto liivin sisällä.

Chill Riden putkisto liivin sisällä.

Chill Ride -nimen voi kääntää suomeksi sanoilla "Jäätävä ajo", jonka sitten taas voi tulkita eri tavoin. Yritys on joka tapauksessa kehittänyt ajotakin alle puettavan hihattoman liivin, jonka sisällä kiertää nesteputkisto. Liiivin lämmön- ja kylmäntuotto toimivat kaikissa olosuhteissa kiitos sähköisten elementtien.

Chill Ride -järjestelmän lämmityksen / jäähdytyksen säätö ja liitäntä.

Chill Ride -järjestelmän lämmityksen / jäähdytyksen säätö ja liitäntä.

Järjestelmän toimintaperiaate on varsin yksinkertainen. Sähköiset lämpö- / jäähdytyselementit asennetaan pyörän etuteleskooppiputkien etupuolelle ja itse lämmönsäädin ohjaustankoon. Järjestelmän tuottamaa lämpöä / viileyttä voi säätää välillä +18 - +38 °C, joten siitä on iloa sekä kuumalla että kylmällä ilmalla.

Pyörän selkään noustessasi kiinnität vain liivin liittimen yhdellä liikkeellä järjestelmään. Vastaavasti moottoripyörän selästä noustessasi irroitat liittimen. Lämmönsäädin huomauttaa pienellä äänimerkillä pysähdyttäessä, että on aika irroittaa.

Chill Ride.

Chill Riden sähköiset jäähdytys- / lämmitinelementit.

Järjestelmä ei tarvitse ulkoisia virranlähteitä, vaan sen käyttämä virta otetaan moottoripyörästä, ja sen pitäisi toimia kaikkien yli 500-kuutioisten moottoripyörien kanssa.

Chill Riden hinta on 1190 euroa, ja laitteet tulevat toimituksiin kesällä 2022.

Chill Riden sivuille pääset tästä

Chill Ride.

Chill Ride -liiviä voi käyttää yhdessä airbag-liivinkin kanssa.