Redmoto Honda-kuljettaja on ehtinyt harjoittelemaan pyörän kanssa muutaman viikon loukkaantumisen jälkeen ja lähtee jälleen taistelemaan MM-osakilpailun palkintokorokesijoista, mutta tietää realiteetit loukkaantumisen jälkeen, että ei ole nyt vahvimmillaan.

– Mukava olla takaisin taas kilpailuissa ja täällä Portugalissa reitti näyttää todella hyvältä sekä itselle mieleiseltä. Keli on melko kuuma ja kuiva, joten myös reitti todella kuiva ja näyttää, että sellaisena se myös pysyy. Ehdin Suomessa harjoitella muutaman viikon ennen kuin tulin Italiaan, missä ehdin ajamaan kaksi päivää ennen lähtöä tänne Portugaliin. Aina, kun kilpailuihin lähden, niin voittoa lähdetään tavoittelemaan, mutta nyt täytyy tietysti ymmärtää tosia-asiat, että olen juuri palannut sairaslomalta eikä sen vuoksi iskukyky ole parhaimmillaan, Roni Kytönen kertoi torstaina päivällä.

Portugalissa kilpailut käynnistyvät huomenna illalla ajettavalla supertestillä ja lauantaina sekä sunnuntaina on vuorossa normaalit kilpailupäivät.