MP Motoball vaatii taituruutta pyöränkäsittelyssä, aktiivista pelisilmää, poikkeuksellista pallonkäsittelytaitoa ja ennen kaikkea sopivaa kilpailuhenkeä pilke silmäkulmassa. Turnauksia järjestetään open-, pro- ja juniorsarjoissa.

Tiivistunnelmainen Helsingin Messukeskuksen MP Motoball -stadion takaa unohtumattoman elämyksen niin pelaajille kuin katsojille. Turnausmuotoisena pelattava kisa alkaa perjantaina 3.2. kaikille avoimena open-sarjana ja jatkuu lauantaina 4.2. pro-sarjana ja päättyy sunnuntaina 5.2. juniori-sarjaan. MP Motoball turnaukset järjestää Helsingin Messukeskus ja kisoista vastaa West Cost Racing Club. Turnaus pelataan Suomen Moottoriliiton alla.

Ilmoittaudu turnaukseen 29.12. mennessä!

Kisaan voi nimetä 3-6 pelaajaa, joista kolme on kerralla peilissä. Yhden pelin pituus on kaksi kertaa viisi minuuttia. Kisaa käydään järjestäjän moottoripyörillä, jotka ovat Honda CBF110F ja KTM SX-E 5. Kilpailijoilla pitää olla omat varusteet, vähintään motocross-saappaat tai suojaavuudeltaan vastaavat katusaappaat, polvisuojat, kypärä ja hanskat.

Open- ja pro-sarjassa pelataan turnaus, jossa on kaksi neljän joukkueen lohkoa. Juniori-sarjassa on vain yksi neljän joukkueen lohko. Alkusarjan jälkeen pelataan semifinaali ja finaali. Yhdelle joukkueelle tulee pelejä 3-6 päivän aikana, joten joukkueen pitää varautua olemaan paikalla koko päivän. Kolme parasta joukkuetta palkitaan päivittäin pokaalein. MP Motoball kisan juontaa lauantaina 4.2. Harri Moisio.

MP Motoball lopulliset ja tarkat säännöt julkaistaan valituille joukkueille noin kuukausi ennen tapahtumaa. Turnauksiin voi ilmoittautua 15.12.2022 asti ja valituille joukkueille ilmoitetaan 29.12.2022. Tarkempia tietoja MP Motoball -turnauksesta löytyy www.mpmessut.fi

Linkki ilmoittautumiseen tässä.

MP 23 esittelee ennätysmäärän merkkejä

Helsingin Messukeskus järjestää MP Moottoripyörämessut Teknisen Kaupan Liiton Moottoripyöräjaoston toimeksiannosta 3. – 5.2.2023 Helsingin Messukeskuksessa. MP 23 -messuilla on edustettuna ennätysmäärä moottoripyörä-, mönkijä- ja mopomerkkejä uutuusmalleineen.

Mukana ovat Aprilia, Benelli, BMW, CanAm, CF Moto, Ducati, GasGas, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Indian, Kawasaki, KTM, Moto-Guzzi, Niu, Piaggio, Polaris, Segway, Stark Varg, SuperSoco, Suzuki, Talaria, Triumph, Vespa, Yamaha ja Zero.

Mukaan on jo nyt ilmoittautunut myös muita alan isoja toimijoita kuten Eurobiker, Mopo-Sport, Motonet, Storm, Rinta-Joupin Autoliike ja Rukka.

MP 23 -messut ovat avoinna: pe 3.2. klo 10-20, la 4.2. klo 9-18 ja su 5.2. klo 10-17.