Garmin Zümo 390 LM:ssä on elinikäiset karttapäivitykset, IPX 7 -sääsuojaus ja halkaisijaltaan 4,3 tuuman kosketusnäyttö.

Bluetooth-teknologian avulla se välittää puheohjauksen älypuhelimen kautta tai suoraan kuulokkeisiin. Viimemainitut eivät sisälly kauppaan, joten ne on itse hankittava.

Laitteessa on myös matkatietokone ja kompassinäyttö sekä polttoainemittari, josta näet, miten pitkään voit ajaa ennen tankkausta.

Hyödyllisin uusi ominaisuus eli integroitu rengaspaineen seuranta edellyttää lisälaitteiden hankkimista. Molempiin tai autokäytössä jokaiseen neljään pyörään pitää hankkia Garminin Tyre Pressure Monitor System -"venttiilihatut", jotka välittävät rengaspaineen navigaattorin järjestelmään.

Moottoripyöräkäyttöön suunniteltujen laadukkaiden navigaattoreiden hinnat ovat edelleen pysyneet korkealla. Kilpailu on vähäistä ja valmistusmäärät pieniä. Lisäksi tärinän- ja kosteudensietovaatimukset asettavat omat haasteensa. Uuden Zümon hinta on Yhdysvalloissa 669 dolllaria, todennäköisesti se maksaa meillä noin saman euroissa.

Navigaattori on saatavilla tämän vuoden viimeisen neljänneksen mittaan.