Yhdysvaltain liikenneturvallisuusviranomaisen National Highway Traffic Safety Administrationin eli NHTSA:n mukaan vian iskiessä pyörä voi pysähtyä ja aiheuttaa täten liikenneturvallisuusriskin.

Takaisinkutsuttavia Victory-malleja ovat 2013-2014 Victory Cross Country, Cross Roads, Hammer Eight Ball, High Ball, Jackpot, Vegas Eight Ball, 2014 Victory Cross Country Eight Ball, Cross Roads Eight Ball, Ness Cross Country, 2015 Victory Gunner ja 2013 Victory Hardball.

Victory tiedottaa pyörien omistajille asiasta ja pyörät korjataan veloituksetta. Takaisinkutsu alkaa USA:ssa 19.1., ja NHTSA:n tunnus asian käsittelylle on 15V002000. Lisää tietoja NHTSA:n sivustolta.

Polaris kertoi asiasta NHTSA:lle tiedottaessaan, että se huomasi ongelman pumppujen toiminnassa takuutietojen perusteella, joissa oli pyörien osalta havaittavissa epänormaalin paljon moottorin hyytymisiä. Ensimmäinen vaatimus asian osalta tehtiin huhtikuussa ja lokakuuhun mennessä tietoja oli tullut 16 vastaavasta tapauksesta. Yritys pyysi alihankkijaltaan selvitystä asiasta, ja 29.12. Polaris päätti aloittaa takaisinkutsun.

Jutun aloituskuvassa vuosimallin 2014 Cross Country.