Tuotteiden uloin pinta on kosteutta ja kulutusta kestävää 450D polyesteria, vahvistettuna 900D vahvikkeilla olkapäissä, kyynärpäissä ja polvissa. Sisempänä on vedenpitävä ja hengittävä kalvo teipatuin saumoin ja miellyttävän tuntuinen verkkovuori.

Irrotettava 60g lämpövuori lämmittää tarvittaessa, kun taas tuuletusaukot tuovat viilennystä. Takki ja housut ovat yhdistettävissä toisiinsa pitkällä vetoketjulla. Helman ja hihansuiden tarrakiristykset, sekä Rate-takin (jutun aloituskuvassa) ja –housujen säädettävä vyötärö varmistavat istuvuuden. Olka- ja kyynärpäät sekä polvet saavat suojaa CE-standardit täyttävistä RVP AirSystem –suojista. Suojataskut takin selkämyksessä ja housujen lonkissa tarjoavat lisäpäivitysmahdollisuuksia.

Rate-housut.

Racy-takki on saatavilla kokoina 46-62 musta-harmaana ja kokomustana. Rate–takkia saa puolestaan koot 46-66 mustana huomiovärisillä yksityiskohdilla ja mustana harmailla koristeilla.

Mustista Rate-housuista saatavilla koot 48-66 lyhyessä lahjemitassa, koot 46-62 normaalipituisena ja koot 48-58 pitkässä lahjemitassa. Huippuvarustelusta huolimatta tuotteet on hinnoiteltu varsin kohtuullisesti, kerrotaan Sinisalon tiedotteessa. Puvut ovat nähtävissä MP-messuilla osastolla 6M99.

Racy-takki.