Helsingin Sanomien julkaiseman jutun mukaan rajavartiolaitoksen esikunnan rajantarkastusyksikön päällikkö Jaakko Ritola myönsi tapahtuneen ja totesi molempin maahantuloedellytysten olleen kunnossa.

Toinen heistä ylitti rajan torstaina, ja jatkoi matkaa laivalla Ruotsiin. Toinen mahdollisesti Yön Susiin kytköksissä oleva henkilö saapui Helsinkiin perjantai-iltana. Ei ole tietoa, onko hän jatkanut matkaa.

Suomella ei ole käytössä listaa järjestön tuhansista jäsenistä. Ritolan mukaan Suomen linja on, ettei pelkkä Yön susien jäsenyys ole syy estää maahantulo.

Aleksandr Zaldostanov avasi Pietarissa moottoripyöräsesongin lauantaina ja kertoi, että parikymmentä jengin jäsentä oli päässyt ylittämään Venäjän rajan.

Puola käännytti ryhmän jäseniä rajaltaan, mutta Zaldostanov kiitti vuolaasti Unkarin hallitusta ”yhteistyöstä” moottoripyöräkerhon kanssa. Myös Suomi osansa, kun Zaldonastov jatkoi: "Periaatteessa näin tekee myös Suomi. Se myös ymmärtää eikä vastusta ajoa”.

Yle Uutisten ulkomaantoimittaja Antti Kuronen kommentoi Yön susiin liittyvää tapahtumasarjaa mielenkiintoisessa kolumnissaan "Prätkäjengin voitokas propagandamarssi".