Vibrazioni Art Designin kätten tuloksen nimi on SC-Rumble, mikä on johdannainen Scrambler-mallinimestä. Samalla se heijastaa pyörän soturimaista persoonallisuutta ja kykyä toimi myös sorateillä, kerrotaan Ducatin tiedotteessa. Pyörä esitellään yleisölle tänään Lontoossa Bike Shed -tapahtumassa. Siellä se on näytillä lauantain ja sunnuntain, jonka jälkeen pyörä ajetaan Ranskaan Biarritziin Wheels and Waves -tapahtumaan, joka pidetään 11. - 14.6. Ajomatkan varrelle voivat liittyä kaikki halukkaat. Matka myös dokumentoidaan Ducati Scramblerin Facebook-sivulle.

SC-Rumble on moottoripyörävalmistaja Ducatin sekä rengasvalmistaja Pirellin - molemmat italialaisia - yhteistyöprojekti, jolla samalla juhlistetaan sitä, että Ducatin Scramblereiden ensiasennusrengas on Pirellin MT 60 RS. Asiayhteys käy ilmi mm. pyörän tankkiin Ducati Scramblerin logon viereen kopioidun renkaan kuvion avulla.

SC-Rumble ja Pirellin takarengas.

Pyörää valmistettiin vain tämä yksi kappale, ja siinä säilytettiin Pirellin alkuperäisrenkaat. Tehdasvalmisteista runkoa lyhennettiin takaa ja kaikki alkuperäiset rakenteet poistettiin kierrätysmetallista valmistetun monokokkirungon tieltä. Se on käsintaottu ja muotoiltu ja alkuperäiset värit on säilytetty. Sitten runko on maalattu kiiltävällä polyuretaanisella clearcoatilla, jotta se on mahdollisimman kiiltävä ja sen pinta tuntuu pehmeältä kosketettaessa.

Yläkate ja sivupaneelit on tehty käsimuotoillen alumiinista, ja siinä on valualumiinista tehty ajovalo. Ajovalon linssi on savunvärinen, ja siinä on alkuperäisestä Scramblerin etuvalosta innoituksensa saanut ympyränmuotoinen LED-valo. Korkeallesijoitettu pakoputki on Termignonin tuunausmalli.

Pyörän ajoasentoa ja -ominaisuuksia muutettiin räätälöidyllä takaiskunvaimentimella, joka sopii pidennettyyn akseliväliin sekä korvaamalla alkuperäinen ohjaustanko Ducati Streetfighterin vastaavalla.

Pyörästä on nähtävillä kaksikin eri videoklippiä Vimeossa tässä ja tässä. Alla kuvia, katso ja nauti.

SC-Rumble.

SC-Rumble.

SC-Rumble.

SC-Rumble.

SC-Rumble

SC-Rumble.

SC-Rumble.

SC-Rumble.

SC-Rumble.

SC-Rumble.