Victory Empulse TT on yrityksen julkaiseman tiedotteen mukaan johdettu Brammo Empulse R:stä. Polaris Industries osti koko Brammon moottoripyörävalmistuksen vuoden 2015 alusta. Victoryn insinöörit tekivät yhteistyötä Brammon tuotantotiimin kanssa saadakseen aikaan parannuksia akun kestävyydessä, näyttötoiminnoissa sekä käsiteltävyydessä.

– Helppo käsitelttävyys ja teho ovat olleet tunnettuja Victoryn ominaisuuksia, joten Empulse TT sopii todella hyvin laajentamaan Victory tuotevalikoimaa, moottoripyörävalmistuksen tuotantojohtaja Gary Gray totesi.

Empulse TT kehitettiin alunperin sähkömoottoripyöräksi, jolla voi ajaa urheilullisesti. Pyörässä on kuitenkin kaksi moodia, mistä valita, Eco ja Sport sekä lisäksi siinä on vaihdelaatikko, jota voi käyttää sekä sporttiseen ajoon että vaikka työajoon.

Empulse TT:ssä on täysin säädettävä jousitus, yksi takavaimennin sekä käännetyt etuteleskoopit, tuplalevyjarrut edessä, kevyet alumiinivaluvanteet sekä urheilullinen ajoasento. Kaupan päälle tulee vielä tiukin kallistuskulma sähköpyörien luokassa.

Huippunopeus on yli 160 km/h ja akun kapasiteetti on 10,4 kWh. Pyörässä on sisäänrakennttu laturi ja latauspistoke istuimen edessä. Lisävarusteena saatavalla 240 voltin laturilla latausaika on vain 3,9 tuntia. Normilaturilla ja 120 voltin jännitteellä latausaika täyteen on 8,9 tuntia.

Normiajossa Empulsen akun ajomatka on noin 105 kilometriä. Säällisellä kaasunkäytöllä ja moottorijarrutuksessa ja jarrutuksessa ladattaessa matka ajomatka voi olla jopa 160 kilometriä yhdellä latauksella.

Akun kapasiteeetista saa parhaiten kaiken irti käyttämällä hyödykseen kuusipykäläistä vaihteistoa. Kytkintä tarvitaan vain vaihdoissa, ei liikkeellelähdettäessä tai pysähdyttäessä.

Jokapäiväisessä ajossa voidaan käyttää Eco-moodia, mutta Sport-valinnalla saadaan 20 % lisää akkutehoa moottorin käyttöön, mikä parantaa kiihtyvyyttä ja vastaavasti tietysti lyhentää ajomatkaa per lataus.

Sport-moodissa myös regeneroiva lataus tehdostuu, mikä lisää bensakoneista tuttua "moottorijarrutuksen" tuntua. 

Pyörän LCD-näytössä on nopeus- ja matkamittarit, vaihdenäyttöä sekä tietysti akun latauksen osoitin ja jäljelläolevan matkan näyttö. Pyörään on myös saatavilla lisävarusteita.

Victory selvittää myös globaaleja markkinoita Empulselle.