– Vielä aika-ajossa näytti, että pystyisin kisaamaan Vili Virtasen kanssa. Todellisuus oli kuitenkin vähän toinen. Erityisesti nopeisiin mutkiin Patrik Pulkkinen ja Vili pystyivät vetämään hölläämättä kaasua, mikä teki suurimmat erot kierrosajoissa, harmittelee Ville Kandelin.

Normaalisti Triumphin 675:lla Superstock-luokkaa ajava mies ei kuitenkaan sortunut varmistelemaan.

– Loppukierrokset yritin tehdä itselleni ja katsojillekin vähän tilanteita. Las Palmasissa menin jarrulle vasta merkin jälkeen, ja kahvilan mutkasta lähdin liian aikaisin kaasulle. Yhden high-siderin poikasen sainkin aikaan, mies naureskelee.

Itse luokkaan mies on tyytyväinen. Eritoten lähtökohdiltaan samanlaiset pyörät ovat hyvä juttu, mutta säädettävyydessä on hyvät ja huonot puolensa: jokaisella on mahdollisuus oppia säätämään pyörää, mutta jo valmiiksi taidokkaan mekaanikon omaava kuski hyötyy tässä asiassa. Kandelin itse kertoo, että mieluiten ajaisi viimeistä piirtoa myöden identtisillä pyörillä.

Sarjakärki kirjoitettaneen tulevan Pärnun osakilpailun jälkeen uusiksi, sillä Kandelin ei osallistu kilpailuun, kuten ei Patrik Pulkkinenkaan. Tähän asti tasaista tulosta ajanut Vili Virtanen on hyvissä asetelmissa kuitatakseen sarjajohdon.

Luokan viides ja toiseksi viimeinen osakilpailu ajetaan tulevana viikonloppuna 15.–16.8. Pärnun Auto24Ringillä.

Sarjan kärkikolmikko(*) kolmen osakilpailun jälkeen

  • 1. Ville Kandelin (62 p.)
  • 2. Patrik Pulkkinen (57 p.)
  • 3. Vili Virtanen (56 p.)

* epävirallinen pistetaulukko