Tänään keskiviikkona noin kello 11.40 aikaan tapahtui Hartolassa valtatie 4:n ja Mattilanlammetien risteyksessä henkilöauton ja moottoripyörän välinen liikenneonnettomuus. Onnettomuudessa etelän suunnasta VT4 pitkin lähestynyt moottoripyöränkuljettaja loukkaantui vaikeasti.

Poliisi ja tutkijalautakunta selvittävät tapahtumien kulkua. Tässä vaiheessa ei muuta tiedotettavaa onnettomuudesta, poliisin tiedotteessa todetaan.

Päivitys 20.8.: Poliisi tiedotti torstaiaamuna, että keskiviikkona puolen päivän aikaan tapahtunut liikenneonnettomuus Hartolassa työllisti poliisia useamman tunnin - valtatien liikenne oli kokonaan poikki noin tunnin ja toinen kaista oli poissa käytöstä kello 15:een asti.

Valtatie 4:llä tapahtuneessa kolarissa moottoripyöräilijä törmäsi sivutieltä eteen tulleen henkilöauton kylkeen. Moottoripyörän kuljettaja kuljetettiin lääkintähelikopterilla hoitoon Tampereen yliopistolliseen keskussairaalaan.

Poliisilla ei ole tietoa motoristin tämän hetkisestä kunnosta. Poliisi jatkaa tapahtumien kulun selvittämistä ja pyytää silminnäkijöiden soittavan vihjepuhelimeen; 0295 414 222.