Intian itärannikolla sijaitsevassa Länsi-Godavarin piirikunnassa Andra Pradeshin osavaltiossa poliisi etsii tosissaan moottoripyörällä liikkuvaa miestä, joka hyökkäilee injektioneulalla naisten kimppuun.

Mies on matkassa tummalla moottoripyörällä, ja on saanut medialta nimityksen "Injektiopsyko". YLE:n uutisen mukaan viranomaisten sensaatiohakuinen uutisointi näistä hyökkäyksistä on aiheuttanut paniikkia alueella.

Injektiopsyko iski ensi kerran Yandagandin kylässä 22. päivä elokuuta, jolloin hän pisti neulalla kahta opiskelijaa. 

Tällä hetkellä noin 400 poliisia etsii hyökkääjää.

Varmuudella tiedetään ainakin 11 henkilön joutuneen injektioneulaiskun kohteeksi. Nopean piston jälkeen mies on paennut paikalta. Uhrit eivät ole ehtineet lukemaan hyökkääjän moottoripyörän reksiterinumeroa.

Kaikkiaan uhreja voi olla jopa 25. Ainoastaan yksi pistetyistä on mies. Poliisi ei ole löytänyt jälkiä huumeista tai muusta vastaavasta uhrien verestä.

Osavaltion sisäministeri vakuutti että neulamies jää pian kiinni, ja viranomaiset ovat luvanneet kiinniottamiseen johtavista tiedoista 1345 euron palkkion. Poliisi on myös julkaissut havainnekuvan epäillystä.

Injektiopsykon neulavarasto saattaa hiipua, sillä poliisi on ohjeistanut piirikunnan apteekit myymään injektioneuloja ja -ruiskuja vain reseptillä.