— Hiflo täydentää mainiosti olemassaolevaa suodatinvalikoimaamme. Nyt meillä on edullisemman Emgo-suodattimen sekä suositun K&N-suodattimen hintaportaiden väliin tarjota kovan luokan laatutuote, joka on jo entuudestaan tuttu monelle motoristille, toteaa Hiflofiltro -tuotteista vastaava Stormin tuotepäällikkö Juha Virtala.

Hiflofiltron valikoima kattaa öljynsuodattimet ja ilmansuodattimet ja lähes kaikki markkinoiden moottoripyörämallit. Hiflo on paitsi maailman myydyin tarvikesuodatin, myös ensiasennussuodatin useissa moottoripyörissä. Huippulaadukas suodatin on lisäksi houkuttelevan hintainen, joten se kannustaa vaihtamaan niin ilman- kuin öljynsuodattimet mieluummin usein kuin liian harvoin.

K&N:ltä uudelleenkäytettävä öljynsuodatin

K&N on yhteistyössä Pure Powerin kanssa valmistanut uudelleenkäytettävän ja pestävän öljynsuodattimen. Suodattimen ilmoitetaan kestävän pyörän käyttöiän normaaleissa käyttöolosuhteissa.

Osat on CNC-konestettu Billet 6061 T6 –alumiinista. Mekaaninen suodatus saadaan aikaan kaksoispunotulla T 304 teräksisellä mikroverkolla, joka tarjoaa erinomaisen suojan moottorille ja silti parantaa virtausta merkittävästi verrattuna perinteisiin kertakäyttösuodattimiin. Patentoitu suodatin sisältää lisäksi neodyymimagneetteja, jotka sitovat pienet metallihiukkaset öljynkierrosta.

K&N:n uudelleenkäytettävä alumiininen öljynsuodin.

Osat löydät Stormin valikoimasta. Suodattimia on saatavilla useampiin pyörämalleihin. Tällä hetkellä sopivuuslistoilla on HD/Buell ja lisää tuotteita lisätään Stormin sopivuustaulukkoon talven aikana. Valtaosan HD-malleista kattava Pure Power –suodatin SS-171 maksaa 269€

Storm Motor Oy on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista moottoripyöräilytuotteiden jakelijoista. Se maahantuo ja myy tukussa ja omissa liikkeissään varaosia, tarvikkeita sekä ajovarusteita kaikenlaisiin moottoripyöriin, mopoihin sekä mönkijöihin ja moottorikelkkoihin.