Veteraanimoottoripyöräklubilla, VMPK:lla, on varsin pitkät perinteet moottoripyöränosien osto- ja myyntitapahtuman järjestämisestä, jota sittemmin ryhdyttiin kutsumaan Rompetoriksi. Nimi juontaa juurensa Helsingin Tukkutorilla jo 1970-luvun lopulla ensi kerran pidetyistä tapahtumista.

Tapahtuman toteuttajana toimii Stadin Pärtsärit  ja Lohjan City-Marketin parkkihallissa toteutettava Rompetori on kymmenes tässä paikassa järjestettävä.

Rompetorilla keskitytään pääasiassa moottoripyörien ja mopojen varaosien kauppaan. Myös muunlainen mobilismiin liittyvä tavara on tervetullutta. Kuppikauppiaita ei torilla ole, kerrotaan VMPK:n tiedotteessa.

Kauppiaita on paikalla perinteisesti ollut 100-120 kpl. Tapahtumassa on ollut ostavia kävijöitä yleenä yli 1000 henkilöä, monet tulevat koko perheen voimin.

Paloniemen VPK:n naiset huolehtivat kahvitarjoilusta ja makkaranpaistosta tietenkin Lohjan Nostalgiamotoristit. Stadin Pärtsärit ja VMPK Tervetuloa ostoksille isänpäivänä 8. marraskuuta klo 9.00-14.00. Viitoitus paikalle on valtatie 25:ltä. Navigaattoriin voi osoitteeksi laittaa Ojamonharjuntie 61, 06200 Lohja.

Myyjät pääsevät paikalle lauantaina kello 18.00 jälkeen ja sunnuntaina kello 7.00. Kaupparuutu on kooltaan 3m x 5m ja maksaa 20 €. Parkkihalliin mahtuu alle 2,5 metriä korkea auto. Mobilismiin ja motorismiin liittyvän tavaran myyjät ovat tervetulleita. Muun tavaran myynnistä on sovittava etukäteen. Lisätiedot: Lauri Lankinen puh. 0400 761 808

Pysäköinti on ilmainen, mutta sisäänpääsy maksaa 5 €.