AHL:llä on jo kaksi tuotantolaitosta Pakistanissa. Toinen maan eteläosissa Karachissa ja Sheikpuran tehdas maan koilliosassa. Tehtaiden vuosituotantokapasiteetit ovat 150 000 ja 600 000 pyörää.

Tuotantokapasiteetin laajentamiseksi AHL lisää ensin toisen tuotantolinjan Sheikpuraan, jonka pitäisi olla toimintakunnossa lokakuussa 2016. Kapasiteettia kasvatetaan sitten lisää vaiheittain.

AHL aikoo investoida tuotannon kasvattamiseen ja kehittämiseen Pakistanissa kaikkiaan 50 miljoonaan Yhdysvaltain dollaria kolmen vuoden aikana, ja se tuo myös noin 1800 uutta työpaikkaa. Kun laajennukset valmistuvat, vuotuinen tuotantokapasiteetti on 1,35 miljoonaan kappaletta.

Pakistanissa on noin 190 miljoonan henkilön väestö, ja siellä myydään kaikkiaan noin 1,3 miljoonaa moottoripyörää vuosittain. Markkinat alkoivat kuitenkin kasvaa nopeasti tämän vuoden alussa. AHL on nyt hyvin valmistautunut mukautumaan Pakistanin mp-markkinoihin, joilla kasvun odotetaan jatkuvat vahvana tulevina vuosina.

Asiasta kertoi ensin Marketwatch.

Suuret japanilaiset ja myös eurooppalaiset mp-valmistajat ovat herkästi sopeuttamassa ja kasvattamassa tuotantoaan kehittyvillä markkinoilla.