Varsinkin jos haluat moottoripyörämatkalle mukaasi teltan ja muut majoitukseen ja ruokailuun liittyvät välineet, sivu- ja takalaukkujen tila saattaa käydä ahtaaksi. Optimaalisen varustuksen ja ajomukavuuden sekä pyörän käsiteltävyyden säilyttäminen on ikuista palapeliä. Ja ongelmat pahenevat, kun siirrytään maastoon.

Tässä kohtaa Spin Cargon Revolution -traileri saattaa olla juuri metsään menevälle seikkailumotoristille parhaiten soveltuva ratkaisu. Se kiinnitetään takapyörän akseliin, ja se sopii hankaliinkin maastoihin keveytensä ja kapeutensa ansiosta. Lisäksi siihen on helppo pakata erilaisia tavaramääriä.

Spin Cargo Revolution.

Spin Cargo Revolution.

Trailerin jousituksen esijännitys ja puristusvaimennus ovat säädettävissä. Joustomatka on säädettävissä 2,5 tuuman ja 7 tuuman eli 6,3 - 17,5 senttimetrin välillä. Myös akseliväliä voidaan pidentää ja maavaraa nostaa, jos on tiedossa kivikkoista maastoa. Revolutionia voi käyttää myös mönkijöiden kanssa.

Kuormaa kärryyn voi lastata moottoripyöräkäytössä 11-22 kg, enimmillään jopa 30 kg.

Spin Cargo Revolution.

Spin Cargo Revolution.

Koska kärryn rakenne on modulaarinen, sitä voidaan modifioida eri pyöriin tai vetolaitteisiin sopivaksi, samoin erityistarpeisiin. Yksi trailerin vahvuuksista on sen yksipyöräisyys. Kaksipyöräinen ei välttämättä taivu niin helposti kaikissa niissä maastoissa ja ahtaissa väleissä kuin yksipyöräinen, joka mahtuu kaikista samoista väleistä kuin vetopyöräkin.

Lisätietoja valmistajan kotisivuilta. Katso myös video alla, siitä saa varsin havainnollisen kuvan Revolutionin toimivuudesta.