– Markulla on vankka kokemus ja hyvät näytöt Oy Brandt Ab:n toimitusjohtajana ja hän on jo oman työnsä ohella viimeisen vuoden aikana käytännössä vastannut venetehtaidemme johtamisesta yhdessä paikallisen johdon kanssa. Markku tulee vastaamaan konsernijohtajana Oy Brandt Ab:n, Brandt-Polaris Oy:n, TerhiTec Oy:n ja Bike World Oy:n juoksevasta hallinnosta. Markku tulee vastaamaan kokonaisuudessaan konsernin emoyhtiön Oy Otto Brandt Ab:n toiminnasta, kertoo hallituksen puheenjohtaja ja konsernin pääomistaja Stefan Brandt.

– Minulle on tärkeää, että Markku on konsernijohtajan tehtävässä antaen samalla minulle pitkällä ajanjaksolla mahdollisuuden kehittyä tulevaisuuden haasteisiin ja perheyrityksen jatkamiseen. Tällä hetkellä keskityn hallitustyöskentelyyn ja Bike & Boat Worldin liiketoiminnan kehittämiseen, toteaa konsernin osaomistaja Stefanie Brandt.

Otto Brandt -konserni tuo maahan mm. moottoripyöriä, mönkijöitä, moottorikelkkoja, perämoottoreita, meridieselmoottoreita, pienkoneita ja mopoautoja. Konsernin kokonaismyynti on lähes 100 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 180 henkilöä. Konserniin kuuluu myös venetehtaita ja vene- ja moottoripyörien vähittäismyyntiketju. Otto Brandt -konserni edustaa yhteensä 21 tuotemerkkiä, joihin kuuluvat mm. Honda, Polaris, Victory, Indian, Ligier, Arai, Silver, Terhi, Sea Star, Yanmar, Nord Star ja XO.