Takin ja housujen päällysmateriaali on repäisylujaa ja hankauksen kestävää 450D polyesteria ja olkapäillä, kyynärpäissä ja polvissa on 900D vahvikkeet. Päällisen alla on vesitiivis ja hengittävä kalvo, jonka saumat on teipattu.

Sisävuorina on ihoystävällinen verkkomateriaali. Irrotettava 60g lämpövuori tuo tarvittaessa lisälämpöä ja vetoketjulliset tuuletusaukot takin sivuissa ja housujen reisissä huolehtivat viilennyksestä. Kaulus on pehmeää neopreenia. Takki voidaan liittää housuihin pitkällä yhdistysketjulla tai käyttää haararemmiä, joka estää ajossa takin helman kohoamisen ja vedon tunteen. Housuissa on irrotettavat henkselit.

Väljyyden säätö olkavarsissa, lahkeen- ja hihansuissa, sekä takin helmassa ja housun vyötäröllä mahdollistavat hyvän istuvuuden ja kaikkiaan viisi taskua antaa paljon säilytystilaa pikkutavaroille.

Stina-takki takaa.

Stina-takki takaa.

 

CE-hyväksytyt suojat olkapäissä, kyynärpäissä, lonkissa ja polvissa tuovat lisäsuojaa mahdollisessa kaatumistilanteessa. Selkäsuojalle tasku takin selkämyksessä.

Stina –takin saatavilla olevat koot ovat 36-50 ja housun koot 34-46. Lisäksi housua saa myös 7 cm lyhyempänä versiona koossa 38-46. Värivaihtoehtoina musta takki joko keltaisin tai pinkin värisin tehostein ja heijastavin yksityiskohdin. Suositushinta 299 € takille ja 229 € housuille.

Stina edestä.

Stina edestä.

Ja Stina-housut.

Ja Stina-housut.