Seuratun Red Herring Top 100 Europe -listan voittajayritykset on valittu arvioimalla niiden palvelu- ja teknologiainnovaatioita, kaupallista menestystä, liikkeenjohtotaitoja ja liiketoimintastrategiaa.

– On kunnia tulla valituksi Red Herring -lehden palkintolistalle. Asiakaslähtöisyyteen on panostettu EasyParkissa vahvasti kaikilla liiketoiminta-alueillamme Euroopassa. Se on ohjannut vahvasti yrityksemme kehitystä, kertoo EasyPark Groupin toimitusjohtaja Johan Birgersson.

– Olemme investoineet merkittävästi IT-alustaamme ja palvelujen kehittämiseen viimeisten viiden vuoden aikana. Tämä palkinto ja NPS-asiakastyytyväisyyskyselyssä saamamme korkea tulos tuntuvat erittäin palkitsevilta. Olemme erityisen innoissamme tulevasta roolistamme digitalisoituvien kaupunkien kehityksessä. Olemme sitoutuneet asiakaslähtöisten teknologiainnovaatioiden tuomiseen markkinoille, teknologian muutosten mukana eläen, Birgersson jatkaa.

Red Herring Top 100 Europe -listasta on muodostunut merkittävä kunniamaininta, joka jakaa tunnustusta lupaaville uusille yrityksille ja yrittäjille. Red Herring -lehden toimituksessa huomattiin ensimmäisten joukossa, kuinka esimerkiksi Alibaba, Facebook, Google, Kakao, Skype, SuperCell, Spotify, Twitter ja Youtube tulisivat muuttamaan ihmisten elin- ja työskentelytapoja. Nämä yritykset on kukin vuorollaan nostettu Top 100 -listoille muiden lupausten joukossa.

– Tänä vuonna Top 100 -listan kokoaminen ei ollut helppoa, kilpailu oli kovaa ja ehdokkaita oli paljon. Niin moni yritys on saavuttanut merkittäviä virstanpylväitä varsin varhaisessa kasvuvaiheessa. EasyPark valittiin mukaan listalle, koska yrityksessä kiteytyy sellainen näkemys, into ja innovatiivisuus, joka tuottaa menestyksekästä liiketoimintaa, toteaa Alex Vieux, Red Herringin perustaja ja toimitusjohtaja.

Red Herring on laatinut lupaavien tulokkaiden listauksia vuodesta 1996 lähtien. Top 100 -listausten voittajat valitaan yleensä noin 1200 ehdokkaan joukosta. Ehdokkaiden tulee olla yksityisomisteisia yrityksiä.

Aiheesta aiemmin sivuillamme:

Pysäköinnin maksaminen Helsingissä helpottuu myös motoristeille

Moottoripyörien pysäköinti Suomessa on onnenkauppaa, vai onko

Moottoripyöräilijä voitti kiistan pysäköinninvalvonnan kanssa vasta KHO:n päätöksellä