Ilta-Sanomien mukaan onnettomuus tuli pelastuslaitoksen tietoon kello 12:43. Onnettomuudessa menehtyi moottoripyöräilijä. Kaikkiaan mukana tapahtuneessa oli 2-3 henkilöautoa, pakettiauto ja rekka. Poliisi selvittää tapahtumien kulkua.

Moottoripyöräilijän lisäksi kukaan muu ei loukkaantunut onnettomuudessa. Kolari sattui Jyväskylän Kirrin pohjoispuolella paikassa, jossa moottoritie muuttuu tavalliseksi kaksisuuntaiseksi moottoritieksi. Onnettomuuspaikka sijaitsee Jyväskylän Kirrin liittymästä 1,6 kilometriä Matinmäen suuntaan.

Edit 27.5. kello 15.51: Sisä-Suomen poliisin tiedote aiheesta:

Jyväskylän suunnasta tullut henkilöauto oli suoralla tienosalla kääntymässä nelostieltä kulkusuunnassaan vasemmalle Sivutielle Puuppolassa. Takana tulleet ajoneuvot olivat tämän vuoksi joutuneet hidastamaan nopeuttaan, jolloin niiden perässä tullut moottoripyörä oli törmännyt henkilöauton takakulmaan ja sinkoutunut kuljettajineen vastaantulevan liikenteen ajokaistalle.

Samanaikaisesti vastakkaisesta suunnasta tullut pakettiauto oli ehtinyt pysähtyä ennen törmäämistään moottoripyöräilijään, mutta sen perässä tullut puoliperävaunullinen rekka-auto oli törmännyt siihen seurauksin, että pakettiauto oli sinkoutunut moottoripyöräilijän päälle.

Moottoripyörää kuljettanut mieshenkilö kuoli välittömästi. Tien pinta oli kuiva ja ajo-olosuhteet olivat hyvät.