Sunnuntainta Sipoossa ajetun motocrossin sivuvaunuluokan kauden toisen SM-osakilpailun veivät nimiinsä myös avausosakilpailun Iisalmessa voittanut parivaljakko Roy Lindgren ja Trybom Christer. Toiseksi sijoittuivat niinikään jo toistamiseen Juha Tuominiemi ja Marko Dammert. Avausosakilpailussa podiumin alimmalle korokkeelle nousseet Paavo Leppänen ja Jenni Vähäkainu jätettiin nyt neljänsiksi ja väliin kiilasivat Stephan Kobbenof ja Jukka Hasari.

MX65-luokan totaalin voiton otti Kimi Tammi, toiseksi sijoittui Eelis Viemerö ja kolmanneksi Aaro Menna.

MXC/C-luokassa kovinta vauhtia piti yllä molemmat luokat nimiinsä vienyt Joakim Hidersson, joka jätti taakseen Leo Peltolan ja Hermanni Koskisen.

MXC/B-luokan top-kolmoseen nousivat Aleksi Vesanto, Antton Iivonen ja Tomi Tukiainen.

MXB-luokan voittoon ajoi oman kerhon Tim Blomqvist. Toiseksi nopeinta vauhtia piti Anton Kurkela ja kolmanneksi sijoittui Alex Tapio.

Motocrosskilpailu oli Sipoon Moottorikerhon ensimmäinen uudella radalla.

– Rata osoittautui tosi hyväksi ja puitteet olivat mallillaan. Oli kiva kuulla, kun kuskit kiittelivät, Tom Blomqvist Sipoon Moottorikerhosta iloitsee.

Niin ikään kelit suosivat tapahtumaa, vaikka perjantainen sade meinasi vesittää valmistelut.

– Perjantaina tuli 40 milliä vettä ja lauantaina kuskit kehuivat miten hyvässä kunnossa rata oli, eli kyllä siinä oli yön aikana lapiolle töitä. Mutta kaiken kaikkiaan kaikki onnistui hyvin, oli hieno kilpailu ja kaikki olivat tyytyväisiä, Blomqvist toteaa.

Tulokset ja lisätietoja Moottoriurheilu.tv