Kaikkien motoristien yhteinen nettilehti

Kuvassa Eemil Pohjola #46.

Suomen maajoukkueet lähtevät Italiaan International Six Days enduroon tarjoamaan nuorille kuskeille näyttöpaikkaa

Uutiset

Suomen enduromaajoukkueet World Trophyssä ja Junior World Trophyssä on valittu näyttöjä osaamisestaan antavien tulevaisuuden kuljettajien miehittäessä valtaosan paikoista. Lajipäällikkö Jari Kakko myöntääkin menestyspaineiden olevan Junior World Trophhyn puolella ja tähän on kuljettajien valinnoissa tehty tietoinen painotus. Itse kisa järjestetään elo-syyskuun taitteessa. Lue lisää ›

<p>Jesse Mustonen on hyvässä vireessä. Kuva Anni Eronen.</p>

Speedway: Mustosen edustamalle Valsarnalle niukka vierastappio

Uutiset

Jesse Mustosen edustaman Valsarnan ottelut Ruotsin Allsvenskanissa jatkuivat eilen vierasottelulla Griparnaa vastaan. Ottelu oli erittäin tasainen ja ratkesi viimeisessä erässä. Ennen viimeistä erää vierailijat johtivat ottelua pistein 43-41, mutta kotijoukkueen kivikova, GP:ssäkin ajanut kaksikko Kim Nilson ja Peter Ljung ajoivat kaksoisvoiton. Erä kotijoukkueelle 5-1 ja otteluvoitto pistein 46-44. Lue lisää ›