Tapahtumapaikalla on toistaiseksi molemmat ajokaistat suljettuna onnettomuuden raivauksen ajan. Poliisi tiedottaa tapahtuneesta lisää myöhemmin, joten päivitämme tietoja myöhemmin.

Edit 23.8. klo 15.36: Tiedot tapahtuneesta olivat ristiriitaisia. Poliisin tiedotteen mukaan kyse oli kuorma-auton alle jääneestä moottoripyöräilijästä, mutta Liikenneviraston tiedotteessa kerrotaan, että allejäänyt oli polkupyöräilijä, samoin Savon Sanomien uutisessa.

Pahoittelemme sekaannusta.

Poliisin tuore aiheeseen liittyvä lisätiedote tässä:

"Siilinjärvellä tiellä 75 tapahtuneessa liikenneonnettomuudessa oli ensitiedotteesta poiketen toisena osallisena moottoripyöräilijän sijasta polkupyöräilijä.

Tapahtumapaikalla tehtyjen puhuttamisien perusteella kuorma-autoilija oli ajanut Siilinjärveltä Nilsiän suuntaan ja havainnut vasemmalta Marjomäentieltä saapuvan polkupyöräilijän. Polkupyöräilijä oli yllättäen lähtenyt ylittämään tietä 75 tarkoituksenaan mennä ajoratojen yli liittymästä kevyen liikenteen väylälle. Kuorma-auton kuljettaja ei ehtinyt väistää polkupyöräilijää välttääkseen törmäyksen.

Polkupyöräilijä jäi kuorma-auton alle ja menehtyi välittömästi. Menehtynyt on 1940-luvulla syntynyt paikkakuntalainen nainen.

Liikenneonnettomuuden vuoksi liikenne oli poliisin ja pelastuslaitoksen tapahtumapaikalle saapumiseen saakka kokonaan poikki molemmilla ajokaistoilla. Poliisi ohjaa edelleen liikennettä ja liikenne sujuu yhtä ajokaistaa pitkin."

Edit 2 klo 15.42. Lisätty poliisin tuore tiedote.